APLICAŢIA ZILEI Recipe Search, reţeaua socială a bucătarilor amatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Recipe Search vine de la site-ul allthecooks.com
Recipe Search vine de la site-ul allthecooks.com

Recipe Search este o aplicaţie care-ţi lasă gura apă. Trecând peste vorba asta tradiţională, vorbim despre un program pentru tablete şi telefoane unde sunt reţetele puse de utilizatori, asezonate cu imagini incredibil de apetisante.

Nu vă recomandăm aplicaţia dacă vă este foame. De exemplu, acum ne e foarte greu să scriem despre ea, privind-o în dreapta biroului. Pot să văd o supă de broccoli şi brânză sau un cordon bleu. Bucătăria nu mai este neapărat o luptă a gusturilor, ci şi o luptă a imaginilor.

Aplicaţia are o interfaţă de reţea socială, cu multe poze mari ale mâncărurilor şi la o simplă atingere a ecranului spre dreapta, ni se deschide un meniu împărţit în două părţi: Find Stuff! şi Social. Prima parte înseamnă căutare de reţete, categorii, reţete favorite, dar şi ultimele apariţii.

Partea socială înseamnă profilul personal, un flux de ştiri ca pe Facebook, reţetele personale, dar şi participarea la forumuri.

Allthecooks este o reţea socială a bucătarilor amatori, iar cum gătitul revine la modă de ceva vreme şi înseamnă fotografie, scriitură bună şi implicare socială, aplicaţia este potrivită. Mai multe pot fi găsite chiar şi pe site, dar acesta nu este atât de reuşit.

Allthecooks pe Play Store. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite