APLICAŢIA ZILEI F18 Carrier Landing, pilotul de avion din sufragerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
F18 Carrier Landing ne transpune în pielea unui pilot militar FOTO Rortos
F18 Carrier Landing ne transpune în pielea unui pilot militar FOTO Rortos

Din când în când, unele jocuri pe telefon sunt remarcabile, chiar şi în varianta gratuită. Unul dintre acestea este F18 Carrier Landing, unul dintre cele mai grele jocuri întâlnite pe platformele mobile.

În acest joc, aflat deja la versiunea a 4-a, ne transpunem în pielea unui pilot de avion şi misiunea noastră este să aterizăm sau să decolăm de pe portavioane şi aeroporturi militare. 

Partea dificilă este nivelul de concentrare de care este nevoie, cel puţin aterizarea pe portavion fiind influenţată de mulţi factori şi în decurs de câteva secunde trebuie să reducem viteza, să coborâm flapsurile şi să frânăm. Pare mai complicat pe telefon decât pare în scris. 

Nivelul gratuit are doar un avion F18 Hornet, dar în varianta plătită, disponibilă în AppStore, mai avem F-14 Tomcat sau C-2A Greyhound. 

Jocul are mai multe opţiuni: putem avea misiuni, care se succed de la aterizarea pe portavion, până la aterizarea pe aeroport (aceasta din urmă destul de simplă). 

Noi avem jocul într-un iPhone 3GS de vreo două luni şi recunoaştem că am reuşit să ajungem fără să explodăm pe portavion de maximum cinci ori. 

Pentru mica adrenalina a pilotajului de avion pe telefonul mobil, unul cât de cât realist, F18 Carrier Landing este o alternativă de nota 9. 

Aplicaţia disponibilă în AppStore şi în Play Store. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite