Aplicaţia Vine a ajuns şi pe Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vine, cea mai populară aplicaţie din AppStore, este disponibilă şi utilizatorilor de smartphone-uri cu Android. Aceasta fost lansată de Twitter pentru iOS, în urmă cu cinci luni, potrivit TechCrunch.

Versiunea pentru Android poate fi instalată pe orice terminal care rulează versiunea 4.0 sau mai mare a sistemului de operare de la Google. Totuşi, aceasta nu vine cu toate funcţiile de care dispun utilizatorii de iPhone. Pe site-ul companiei se specifică că aceasta va primi mai multe opţiuni odată cu actualizările viitoare, printre care accesul la camera frontală, notificări, hashtaguri şi căutări. Acestea vor veni prin update-uri frecvente susţine companie.

Aplicaţia pentru iOS a primit, de curând, acces la unele funcţii, cum ar fi posibilitatea de a folosi camera frontală a telefonului, menţionarea prietenilor în postări şi comentarii precum şi un modul de căutare optimizat.

Urmează să vedem ce efect va avea lansarea Vine pe Android asupra bazei sale de utilizatori. De exemplu, Instagram s-a lansat pe Android în aprilie 2012, când deja avea 30 de milioane de utilizatori pe iOS. Aplicaţia a câştigat atunci 1 milion de utilizatori noi într-o oră.

Vine permite realizarea de clipuri video de 6 secunde. Filmuleţele, un fel de GIF-uri, sunt urcate apoi în reţeaua Vine şi pe Twitter.  Pentru două luni jumătate, aplicaţia a fost pe locul doi în clasamentul celor mai populare programe din categoria Reţele Sociale din AppStore, dar în urmă cu două săptămâni a urcat pe primul loc. 

Aplicaţia Vine poate fi descărcată gratuit din Google Play. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite