Aplicaţia cu care îţi poţi plăti cursa de taxi direct cu smartphone-ul şi poţi lăsa şi un bacşis oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu Star Taxi se pot face comenzi, dar se şi poate plăti
Cu Star Taxi se pot face comenzi, dar se şi poate plăti

Utilizatorii de smartphone-uri cu Android şi iOS vor putea comanda şi vor putea plăti cursele de taxi începând de azi direct cu telefonul, cu ajutorul aplicaţiei Star Taxi.

Cei care vor folosi aplicaţia Star Taxi vor putea plăti călătoria cu ajutorul cardului, datorită unei soluţii de plăţi online oferite de PayU, care se bazează pe conceptul Pay With One Click, adică trebuie introduse datele o singură dată.

Clienţii vor putea vedea poziţia taxiului pe hartă, vor putea alege un şofer în funcţie de comentarii şi calificative, dar vor putea să şi comunice cu acesta, prin funcţia de Chat.

Soluţia de plăţi este integrată în ultima actualizare a aplicaţiei, iar tranzacţia se face direct din program. Astfel, se introduc datele din card în aplicaţie, se scrie adresa de mail, parola şi un cod de securitate care va fi folosit pe viitor. În momentul când se face plata, vom putea selecta „Card” ca metodă de plată, iar la destinaţie vom afla cât costă cursa. Dacă vrem să lăsăm bacşis, există şi această opţiune, în funcţie de valoarea cursei şi calitatea serviciilor. Şoferii vor putea primi un bacşiş oficial de 20% din valoarea cursei. Tranzacţia se încheie printr-un simplu „Slide to Pay”.

Când vom face prima plată, ne vom înregistra datele, iar la următoarele plăţi vom da doar codul de securitate. Soluţia poate fi folosită în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Timişoara, Cluj şi Iaşi.

Până acum, 750.000 de comenzi au fost facute prin intermediul aplicaţiei mobile, descărcată de 100.000 de ori. Astfel, vorbim de 7,5 comenzi pe client într-un interval de şase luni, de când a fost lansată aplicaţia.

Star Taxi pe Google Play

Star Taxi pe AppStore

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite