Alcatel vrea în liga Samsung Galaxy Note, pentru asta are un phablet încă neoficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alcatel încă este în lumea tehnologiei mobile şi are câteva smartphone-uri de vândut în 2013. Cel mai interesant pare a fi Alcatel One Touch Scribe Pro care, dincolo de nume, are un ecran pe măsură. Este un phablet pe care francezii îl vor în liga lui Samsung Galaxy Note.

Alcatel OneTouch Scribe Pro apare într-o imagine publicată pe Internet de un blogger din Rusia. Nu există decât informaţiile specificate pe foaia de prezentare, dar pare a fi un model care să ridice renumele companiei din acea ligă a telefoanelor ieftine şi medii, notează PocketNow. În 2013, începând cu festivalul de tehnologie CES, Alcatel a prezentat o nouă strategie şi Scribe Pro ar fi smartphone-ul mai interesant.

Acest model are un ecran de 6 inci, un procesor quad-core , o cameră de 13 megapixeli, sunet Dolby Digital plus şi stylus similar celui de la Samsung pentru Galaxy Note şi Note II. Nu se specifică nimic despre memoria RAM, dar sigur este de minimum 1GB, iar bateria este punctul forte, 3.400 mAh pentru acest „scrib“ al Alcatel.

Samsung a avut o idee foarte bună cu S Cover, preluată întâi de LG şi acum de Alcatel. Francezii vor furniza o carcasă „utilată“ cu LED-uri pentru a afişa ora şi probabil câteva notificări. În poza de mai sus mai apare şi OneTouch Idol mini. Are un procesor de 1,2GHz dual-core, un ecran de 4,3 inci LCD şi este dual-sim, la fel ca phablet-ul de mai sus.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“ 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite