Sony va prezenta un nou smartphone luna viitoare, ar putea fi modelul Honami cu camera de 20 megapixeli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La IFA 2013, Sony şi-ar putea prezenta noul smartphone. FOTO Adevărul
La IFA 2013, Sony şi-ar putea prezenta noul smartphone. FOTO Adevărul

Se vorbeşte de câteva luni de un nou smartphone Sony, pe numele său Honami, dar până acum nimic oficial din partea companiei. Totuşi, la IFA 2013 ar putea fi confirmat.

Pe 4 septembrie, înainte ca IFA 2013 să înceapă, Sony îşi va prezenta noul smartphone, informează Bloomberg, citând surse care au dorit să rămână anonime. Acesta ar fi îndelung zvonitul Xperia Honami, smartphone cu cameră foto de 20 megapixeli şi o teoretică funcţionalitate de a filma la rezoluţie 4K, cea mai mare în acest moment. 

Linia de telefoane Xperia reprezintă strategia lui Kazuo Hirai, directorul executiv al Sony, de a readuce în atenţia utilizatorilor produsele companiei sale. Pentru ca noul smartphone Xperia să câştige în faţa noului iPhone al Apple, ar putea include câteva tehnologii pe care Sony deja le are.

Astfel, X-Reality de pe televizoarele Bravia ar ajunge într-o anumită formă în noul telefon pentru o procesare foarte bună a imaginii. De asemenea, senzorul foto este foarte probabil să fie Exmor R deja utilizat în aparatele foto mirrorless şi în Xperia Z şi tableta Xperia Z. Pe 10 septembrie va fi lansat noul iPhone, astfel că Sony are doar câteva zile la dispoziţie pentru a capta atenţia publicului cu telefonul său.

În 2013, Sony se aşteaptă să vândă circa 42 de milioane de telefoane, iar în primele trei luni ale anului cota sa de piaţă a stagnat la 3,8%. Spre comparaţie, Samsung, cel mai mare producător, are o cotă de 33% din piaţă. Totuşi, Sony ar putea recupera prin oferirea de servicii terţe, cum ar fi video on demand şi televiziune direct pe telefoane (şi console, şi televizoare), după ce a ajuns la un acord preliminar cu Viacom, furnizor de conţinut.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Sony Honami: 

Noi detalii despre Sony Xperia Honami: se va conecta la Facebook şi vei putea susţine conferinţe video live pe reţea

FOTO Sony poate stabili un record: noile informaţii despre Xperia Honami arată că acesta ar putea înregistra video 4K

FOTO Sony Honami apare în două noi imagini. Galaxy S4 Zoom pare depăşit, Nokia Lumia 1020 este încă lider

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite