AGON by AOC Q27G2S, monitor pentru gaming competitiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monitor de gaming AGON by AOC Q27G2S.
Monitor de gaming AGON by AOC Q27G2S.

AGON by AOC, prezintă noul model AOC GAMING Q27G2S, un monitor de gaming potrivit pentru gamerii ce se aventurează în lumea jocurilor competitive.

Q27G2S / EU măsoară 68,6 cm în diagonală (27 inci) şi beneficiază de un panou IPS cu o adâncime a culorii de 10 biţi pentru reproducerea întregului spectru cromatic, rezoluţie QHD şi o rată de refresh de 165 Hz, potrivită pentru gaming-ul competitiv.

Rezoluţia QHD (2560 x 1440 pixeli) este în prezent alegerea potrivită pentru gamerii ce vor să facă un upgrade de la clasica rezoluţie FullHD dar care în acelaşi timp vor să menţină un framerate cât mai bun de la placa video. Ecranul are o densitate a pixelilor de 109 ppi.

Monitorul dispune de un panou IPS care oferă unghiuri largi de vizualizare. Având o adâncimea de culoare de 10 biţi, panoul poate reproduce până la 1,07 miliarde de culori şi tranziţii de culoare fără color banding (în funcţie de conţinutul vizual şi de compresia aplicată). Panoul său IPS asigură o acoperire completă a spectrului cromatic şi o acurateţe ridicată a culorilor: funcţii potrivite şi pentru creatorii de conţinut, youtuberi sau streameri.

Rata de refresh de 165 Hz (folosind portul DisplayPort) a lui Q27G2S/EU face orice experienţă de gaming să fie mai rapidă şi mai competitivă, iar cu funcţia MBR (Motion Blur Reduction), monitorul atinge un timp de răspuns de doar 1 ms MPRT, eliminând toate artefactele şi ghosting-ul de pe ecran.

Q27G2S/EU beneficiază de funcţia Adaptive-Sync şi este compatibil NVIDIA G-SYNC, astfel încât numărul de cadre furnizate de placa video poate fi egalat de rata de refresh a monitorului, eliminând screen tearing şi stuttering generat de nesincronizarea cadrelor. 

Q27G2S/EU vine cu un suport ergonomic care oferă ajustări pe înălţime, înclinare, rotire şi pivotare, astfel încât fiecare utilizator să poată regla poziţia monitorului pentru a menţine o postură corectă în faţă calculatorului. Datorită designul său fără rame pe 3 laturi, Q27G2S/EU este un monitor pentru setup-urile multi-monitor, iar montură VESA permite monitorului să fie montat cu uşurinţă pe un braţ sau suport de perete. Cele două intrări HDMI şi intrarea DisplayPort permit conectarea mai multor surse la monitor, cum ar fi un computer, un laptop şi o consolă de jocuri, sporind flexibilitatea în sarcinile de zi cu zi.

monitor gaming AGON by AOC Q27G2S

Meniul OSD poate fi accesat prin butoanele tactile de sub panou sau folosind software-ul G-Menu. Caracteristicile de gaming ale Q27G2S/EU includ Dial Point (ţinta pe centrul ecranului), AOC Game Color (pentru a creşte/scădea saturaţia) şi un contor de framerate. 

Tehnologia Flicker-free foloseşte curentul continuu în loc de Pulse Width Modulation (PWM) pentru a regla luminozitatea, precum şi un mod dedicat Low Blue face sesiunile de gaming nocturne mai putin stresante pentru ochii utilizatorului.

AOC GAMING Q27G2S/EU va fi disponibil din noiembrie 2021 la un preţ recomandat de 1699 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite