AGON by AOC anunţă un monitor şi un mouse de gaming compatibile NVIDIA Reflex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monitor AGON PRO AG274QGM.
Monitor AGON PRO AG274QGM.

AGON by AOC prezintă noul AGON PRO AG274QGM, un monitor mini LED super rapid. Modelul măsoară 68,6 cm (27”) în diagonală, are un panou IPS cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), o rată de refresh de 300 Hz, suport NVIDIA G-SYNC ULTIMATE şi include tehnologia NVIDIA Reflex Analyzer.

AGON by AOC lansează şi mouse-ul de gaming AOC GAMING GM510 compatibil cu tehnologia NVIDIA Reflex, care poate fi folosit împreună cu monitorul pentru a oferi gamerilor informaţii precise asupra latenţei sistemului lor. Jucătorii pot intra acum în meciuri competitive ştiind că latenţa lor este cât se poate de scăzută şi că reflexele lor rapide nu sunt împiedicate de echipamentul pe care îl utilizează.

Jocurile care folosesc API-ul Reflex de la NVIDIA vor reduce latenţa de intrare prin sincronizarea dinamică a GPU-urilor GeForce cu procesorul, astfel încât jucătorii să poată urmării inamicii mai bine, să reacţioneze mai rapid şi să beneficieze de o precizie ridicată în mişcări. În plus, suita Reflex Analyzer de la NVIDIA poate funcţiona în tandem cu monitoarele şi dispozitivele de intrare (perifericele) compatibile NVIDIA Reflex, permiţându-le utilizatorilor să vadă exact care este latenţa totală a sistemului şi să intre în joc ştiind că PC-ul lor funcţionează la cea mai mică latenţă posibilă.

AGON PRO AG274QGM este construit pentru gamerii competitivi oferind o rată de refresh de 300 Hz şi un timp de răspuns de doar 1 ms GtG. AG274QGM are o rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi rata de refresh de 300 Hz.

Panoul IPS a monitorului are o gamă largă şi o acurateţe sporită a culorilor garantată de o calibrare a culorilor patentată de NVIDIA, oferind în acelaşi timp unghiuri largi de vizualizare. Iluminarea de fundal mini LED a monitorului este alcătuită din 576 de zone reglabile, permiţând monitorului să obţină certificarea VESA DisplayHDR 1000 pentru contrast deosebit: imagini luminoase şi un negru adânc.

 Acest model vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC ULTIMATE cu rată de refresh variabilă pentru a elimina efectele neplăcute de stuttering şi stearing. Latenţa de intrare este scăzută chiar şi atunci când sunt activate funcţii de înaltă fidelitate, cum ar fi HDR. Modulul G-SYNC încorporat oferă profilul overdrive unde răspunsul pixelilor este optimizat pentru modificări ale ratei de refresh.

AG274QGM include NVIDIA Reflex Analyzer. Acest modul detectează click-urile provenite de la un mouse de gaming compatibil şi măsoară timpul până la momentul în care pixelii de pe ecran reacţionează (de exemplu, arma din joc trage un glonţ). Pentru mai multă flexibilitate în utilizarea de zi cu zi, AG274QGM vine cu patru porturi USB 3.2, oferind utilizatorilor conectivitate directă pentru perifericele lor. Portul USB marcat cu verde este desemnat pentru integrarea cu NVIDIA Reflex Analyzer.

Mouse AOC GAMING GM510

AGON by AOC prezintă un nou mouse de gaming care este compatibil cu tehnologia NVIDIA Reflex. După ce a lansat mouse-ul de gaming ambidextru GM500 în 2021, AGON by AOC prezintă acum noul mouse AOC GAMING GM510 compatibil NVIDIA Reflex. Acest mouse destinat dreptacilor are un model neobişnuit de fagure, cu un aspect nonconformist. Această formă şi structură unică fac ca mouse-ul să fie uşor, doar 58 g. Punctele de contact reduse şi designul inedit al mouse-ului îl fac confortabil în manevrare. Echipat cu un senzor Pixart PMW3389 şi comutatoare Kailh cu o durată de viaţă estimate la 80 de milioane de clicuri, AOC GM510 este capabil de până la 16000 DPI, acceleraţie 50 g şi precizie de urmărire de 400 de incii pe secundă. 

Deoarece ambele device-uri sunt compatibile NVIDIA Reflex, mouse-ul GM510 poate fi conectat la portul USB dedicat Reflex (cel marcat cu verde) al monitorului AG274QGM, oferind jucătorilor feedback instant şi exact asupra latenţei sistemului lor. În lumea jocurilor competitive, unde timpii de reacţie şi latenţa scăzută sunt de cea mai mare importanţă, AG274QGM şi GM510 vor fi cei mai buni colegi de echipă ai gamerilor. Astfel echipaţi, utilizatorii pot rezolva cu uşurinţă orice problemă de latenţă a sistemului şi pot îmbunătăţi performanţa sistemelor lor. Jocurile de pe scenă competiţională nu au fost niciodată mai interesante!

Disponibilitatea şi preţul recomandat pentru AGON PRO AG274QGM nu sunt încă confirmate.

Mouse-ul AOC GAMING GM510 este deja disponibil la un preţ recomandat de  de 39,90 euro.


 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite