AGON by AOC a lansat cel mai rapid monitor al brandului, AGON PRO AG254FG cu 360 Hz şi Nvidia Reflex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monitor AGON PRO AG254FG.
Monitor AGON PRO AG254FG.

AOC, brandul de monitoare de gaming şi producător de accesorii IT, a lansat o categorie de produse complet nouă, creată pentru cei mai pretenţioşi gameri competitivi şi jucători profesionişti de esports: AGON PRO.

Primul model din aceasta nouă categorie este AGON PRO AG254FG care aduce tehnologii de vârf pentru jucătorii profesionişti care au nevoie de cele mai noi si performante tehnologii disponibile pe piată. 

Noul monitor AGON PRO AG254FG de 24,5 inci (62,2 cm) foloseşte un panou IPS cu rezoluţie FullHD, o rată de refresh de 360 Hz şi un timp de răspuns de 1 ms GtG. Monitorul mai beneficiază de tehnologia Nvidia G-Sync cu NVIDIA Reflex Latency Analyzer pentru a minimiza latenţa sistemului.

AGON PRO AG254FG are un design care sare în evidenţă. Monitorul a câştigat premiul Red Dot Design datorită design-ului său cu 3 laturi fără ramă. Monitorul beneficiază de un paravan detaşabil ce este menit să îmbunătăţească vizibilitatea pe scenă, atunci când reflectoarele strălucesc cu putere în timpul unui turneu de esports. Pe spatele monitorului este prezent sistemul de iluminare AGON Light FX RGB, menit să accentueze liniile de design ale monitorului.

AGON Light FX RGB oferă 14 moduri de iluminare şi zeci de mii de combinaţii de culori RGB ce pot fi personalizate cu software-ul AOC G-Menu. În suportul monitorului este integrat un mini-proiector LED menit să proiecteze logo-ul AGON pe masă, adăugând un plus de personalitate setup-ului de gaming.

Rezoluţia FullHD a monitorului a fost special aleasă pentru jucătorii profesionişti deoarece permite GPU-ului să folosească întregul potenţial în termeni de viteză de procesare şi framerate. 

Folosind un panou IPS, acest monitor de esports are o  acoperire sRGB de 110% pentru o reproducere vie şi naturală a culorilor oferind, de asemenea, unghiuri largi de vizualizare de 178°/178°. Datorită certificării VESA DisplayHDR 400, afişajul poate decoda şi reda corect date HDR.

AG254FG este ajustabil pe înălţime, se poate pivota şi se înclina. Hub-ul USB cu 4 porturi permite jucătorilor să îşi conecteze mouse-ul şi tastatura direct la monitor, în timp ce difuzoarele stereo de 5W cu sunet DTS oferă un sunet puternic pentru utilizarea de zi cu zi, atunci când căştile nu sunt necesare.

Monitor AGON PRO AG254FG

Pentru a ajusta setările monitorul, utilizatorii pot folosi telecomanda cu cablu, sistemul QuickSwitch, pentru a trece rapid prin setările monitorului sau software-ul AOC G-Menul direct de pe PC. Pe lânga asta, funcţiile monitorului includ funcţiile Dialpoint, o ţintă afişată pe ecran care vine în ajutorul jucătorilor de shootere, Frame Counter pentru a arăta informaţii cu privire la numărul de cadre pe secundă afişate pe ecran, AOC Shadow Control care permite iluminarea zonelor întunecate fără a afecta restul ecranului, setările AOC Game Color pentru a modifica nivelul de saturaţie şi 6 moduri diferite de joc (3 dintre acestea fiind personalizabile de utilizator).

Primul model din seria AGON PRO, AG254FG de 24.5 inci va fi disponibil din luna septembrie 2021 la un preţ recomandat de 4139 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite