Adevărul Live: Cum să nu iei ţeapă când cumperi gadgeturi la mâna a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum poţi alege cel mai bun gadget second hand? FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Cum poţi alege cel mai bun gadget second hand? FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Adevărul Live de la ora 15.00 oferă câteva sfaturi utile despre cum să alegi un gadget second-hand de pe site-urile de profil, fără să îţi iei ţeapă şi fără să regreţi apoi.

E finalul de vară şi urmează să apară momentele Black Friday, când gadgeturile vor fi reduse. Cu toate acestea, multe dispozitive sunt foarte ieftine second-hand. Dar ştii ce să faci când un iPhone este descris ca având R-SIm? Sau când contul de iCloud e blocat?

Adevărul şi playtech.ro vor să te educe despre cum să te uiţi la gadgeturi atunci când le cumperi la mâna a doua şi să nu regreţi. De asemenea, aşteptăm experienţele voastre cu gadgeturi cumpărate şi ce faceţi voi ca să vă asiguraţi că totul e în regulă.

La Adevărul Live de la ora 15.00, moderat de Vlad Andriescu vor fi prezenţi jurnaliştii Adevărul şi playtech.ro Răzvan Băltăreţu şi Radu Neagu. Ei vă vor oferi cele mai bune sfaturi despre cum poţi să alegi gadgeturi second-hand fără să regreţi.

Înregistrarea emisiunii

Cum să te asiguri că nu iei ţeapă când cumperi gadgeturi la mâna a doua

Sfaturile pentru iPhone, prezentate în timpul emisiunii

„Lumea trebuie să fie atentă lumea să nu fie o bucată de plumb. Trebuie să pornească, să fie restartat de faţă cu vânzătorul şi că se încarcă. Eu am dat peste un iPhone 3GS şi nu s-a încărcat acasă“, a spus Răzvan Băltăreţu.

El a adăugat că cea mai mare problemă la iCloud-ul blocat e că rişti să îţi fie şters telefonul de la distanţă. Acestea sunt cel mai des furate şi proprietarul poate şterge telefonul. Plus, că nu poţi să accesezi App Store, să nu poţi instala aplicaţii. Îţi iei o bucată de telefon, nici măcar un iPod. Sunt cele mai ieftine. 

De asemenea, consideră jurnalistul playtech.ro, „eu nu aş cumpăra din magazin iPhone 5s acum, pentru că vine noul iPhone. La iPhone marele avantaj este că mereu vei avea o valoare mai mare la revânzare, mai mare decât alte telefoane. Second hand e foarte bun LG G2, chiar şi HTC One de anul trecut, iPhone 5 – are doi ani, dar poate să ţină pasul. De la Samsung din gama Note, 2 şi 3 e bună“.

Mai multe detalii din timpul emisiunii sunt pe Playtech

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite