Meizu Pro 5 e un telefon cu Android cu tot ce-i mai bun de la Samsung şi Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meizu Pro 5 este un fel de Note 5, e un fel de iPhone 6s Plus.
Meizu Pro 5 este un fel de Note 5, e un fel de iPhone 6s Plus.

E greu să spui despre un telefon din China că este rival pentru Samsung sau Apple fără să exagerezi puţin. Sau, mă rog, era greu, căci Meizu Pro 5 chiar este cea mai bună alternativă.

Principalele motive pentru Meizu Pro 5 este cea mai bună alternativă a Chinezi contra Apple şi Samsung sunt: carcasa din metal, conectorul USB tip C, conectivitatea LTE şi procesorul Samsung Exynos. Da, Meizu Pro 5 utilizează un Exynos 7420, care şi-a dovedit eficienţa în consum şi performanţe pe Galaxy Note 5, Galaxy S6 ş Galaxy S6 edge+. Revenind la Meizu Pro 5, acesta mai are şi o cameră de 21 megapixeli cu senzor Sony IMX230 care poate filma la rezoluţie 4K.

Ecranul este full HD de 5,7 inci, iar acesta ar fi marele minus al telefonului. În rest, foloseşte 4GB de memorie RAM în cea mai bună configuraţie, cu 64GB spaţiu de stocare, şi preţul este de maximum 500 de dolari. Versiunea cu 32GB stocare şi 3GB memorie RAM costă 440 de dolari. Telefonul rulează Android 5.1 Lollipop cu interfaţa Flyme 5.0 a Meizu.

meizu pro 5

La iPhone este încă un vis suportul dual SIM, dar pe telefoanele din China este o realitate. Acesta are port nano SIM şi suportă două cartele şi are 4G/LTE cu viteze de până la 300Mbps. Telefonul mai suportă şi card microSD, în caz că încă mai vrei aşa ceva pe un telefon şi Samsung nu oferă. Telefonul mai are şi o baterie de 3.050 mAh care se încarcă foarte repede: de la 0 la 65% în 30 de minute, după cum scrie Playtech. Are şi senzor de scanare a amprentei.

meizu pro 5

Rezumând, este cel mai bun telefon din China, deoarece are cel mai bun procesor, portul USB-C şi o carcasă din metal. Se încarcă foarte repede, ceea ce OnePlus 2 nu face, iar Galaxy Note 5 nu îţi oferă suport pentru card microSD. Din nefericire, vine şi cu Flyme OS, o interfaţă urâtă şi oarecum limitată. 

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

meizu pro 5
TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite