Acestea sunt laptopurile care să îţi satisfacă toate dorinţele de gamer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laptopurile de gaming nu mai sunt doar un vis frumos, ci o realitate. Deşi sunt costisitoare, dacă ai buget, noi îţi arătăm cele mai bune modele.

Uneori vrei pur şi simplu să te joci, iar pentru că această trăire te poate acapara când te afli în deplasare, se pretează un top laptopuri de gaming 2014.

Cu doar câteva zile până la finalul acestui an, am dezvoltat parcă o fixaţie pentru ,,consumat” top-uri şi retrospective. Avem o fascinaţie maximă pentru cele mai bune lucruri pe care le-am ratat în 2014 şi pentru care ar trebui să facem economie în 2015. În orice caz, plecând de la această premisă, mi se pare normal să vă oferim şi perspectiva noastră asupra unora dintre cele mai ,,hot” gadgeturi de anul acesta.

De această dată este vorba de un top laptopuri de gaming 2014. Nu de alta, dar încep să fie din ce în ce mai accesibile, fiabile şi atrăgătoare, motiv pentru care s-ar putea să le preferaţi în defavoarea unor desktop-uri care adună praf din prisma faptului că nu reuşiţi staţi pe acasă la fel de mult pe cât v-aţi dori.

<a href="http://playtech.ro/2014/top-laptopuri-de-gaming-2014/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre cele mai performante laptopuri pentru gaming</a>

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite