Acer a anunţat noul Swift 5, un ultrabook care are o greutate mai mică de un kilogram

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul coferinţei globale de presă Next@Acer, compania a anunţat lansarea noului notebook Swift 5, care vine cu procesoarele Intel Core din generaţia a 10-a.

Acer Swift 5 este un notebook ultrasubţire şi uşor, cu un şasiu de 14,95 mm, confecţionat din magneziu-litiu şi magneziu-aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îi permite să integreze procesoarele Intel Core de ultimă generaţie.

Grafica este integrată, bazată pe noua arhitectură Intel Xe sau, opţional, NVIDIA GeForce MX350, iar laptop-ul are o greutate de sub 1 kg. Această putere face posibilă rularea simultană a mai multor aplicaţii, iar spaţiul de stocare de 1TB pe SSD PCle de mare viteză şi până la 16 GB LPDDRAX asigură încărcarea rapidă.

O noutate pentru această gamă este faptul că laptop-ul oferă trei moduri de răcire, între care poţi alterna în funcţie de dificultatea task-urilor: silenţios, normal sau performant.

Swift 5 vine în două variante de culoare: mist green sau safari gold, ambele cu accente aurii. Şasiul metalic al notebook-ului are unghiuri ascuţite şi modelul din acest an include o balama special concepută, care ridică uşor dispozitivul în timp ce ecranul este deschis, permiţând o experienţă de scriere mai ergonomică şi o performanţă termică mai bună.

Acer Swift 5 (2020)

Deschiderea notebook-ului dezvăluie trackpad-ul, alături de un ecran tactil IPS FHD de 14 inci, ambele suportând gesturi multi-finger pentru a oferi o experienţă incredibil de intuitivă. Ecranul are o luminozitate de 300 de nits, acoperă 72% din gama NTSC şi este înconjurat de rame înguste pe toate cele patru laturi, permiţând un raport ecran-carcasă de 90%. De asemenea, display-ul este acoperit de un strat de sticlă Corning Gorilla antimicrobian, care a fost special conceput pentru a reduce mirosurile şi formarea microorganismelor care provoacă pete.

Swift 5 dispune de o baterie de 56 Wh, care poate fi încărcată rapid, oferind 4 ore de utilizare după o încărcare de doar 30 de minute. Există porturi USB Type-C, Thunderbolt şi USB 3.2 Gen 2, acestea asgiurând alături de Intel Wi-Fi 6 dual-band (GIG+) şi Bluetooth 5.0, partea de conectivitate.

Pentru confort şi securitate, Swift 5 este echipat cu un cititor de amprentă pentru Windows Hello. De asemenea, acceptă Wake on Voice, permiţând utilizatorilor să activeze şi să interogheze Windows 10 chiar şi atunci când ecranul este oprit.

Noul Acer Swift 5 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la preţuri începând de la 1,099 euro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite