Tehnologie NASA, încorporată într-un tub de cremă antiîmbătrânire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revoluţie în industria produselor cosmetice: specialiştii au descoperit secretul frumuseţii veşnice şi au creat serumul Youth Booster, care împrumută din tehnologia folosită de NASA, pentru a preveni ridurile şi a măsura nivelul de hidratare a pielii.

Antioxidanţii şi vitaminele conţinute de cremele antiîmbătrânire au fost, mai nou, înlocuite de cipurile utilizate de NASA.

Brandul de produse cosmetice Ioma a lansat recent pe piaţă loţiunea Youth Booster care foloseşte o serie mecanisme similare celor deţinute de robotul Curiosity, trimis anul trecut pe Marte de către o echipă de cercetători americani. Aşa cum aparatul care a vizitat galaxia a analizat nivelul gazelor din atmosfera planetei, serumul de frumuseţe oferă posibilitatea clienţilor de a-şi măsura, zilnic, nivelul de hidratare a pielii, graţie unui senzor minuscul plasat în interiorul capacului.

image

„Schimbările bruşte de temperatură pot să afecteze tenul. Tocmai de aceea ne-am hotărât să distribuim pe piaţă o formulă care să redea pielii aspectul sănătos“, a explicat Clare Morgan, managerul general Harrods, companie care se ocupă cu distribuirea produselor marca Ioma.

Pentru a creşte nivelul de umiditate a pielii, fără să crească conţinutul de sebum, clienţii poziţionează senzorul MEMS pe obraz, îl apasă, şi aşteaptă ca LED-urile încorporate în aparat să se aprindă. Numărul acestora va dicta gradul de hidratare a tenului. Astfel, la trei leduri aprinse, utilizatorii vor aplica loţiunea o singură dată pe zi.

Pe lângă tehnologia de ultimă oră, loţiunea Youth Booster include şi o serie de alte beneficii, precum o concentraţie mare de molecule active, menite să hidrateze în profunzime, să regenereze, să detoxifieze, să protejeze, şi să ofere pielii un aspect sănătos.

Gelul (foto) este disponbil în magazinul Harrods, pentru suma de 150 de lire sterline, adică echivalentul a 760 de lei .

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite