Baba suferă la frumuseţe. Cele mai ciudate tratamente cosmetice din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La un centru din Israel clienţii se bucură de un tratament unic: masaj făcut de şerpi aşezaţi pe faţă şi pe spate FOTOGRAFII telegraph.co.uk
La un centru din Israel clienţii se bucură de un tratament unic: masaj făcut de şerpi aşezaţi pe faţă şi pe spate FOTOGRAFII telegraph.co.uk

Masajul cu şerpi pe spate, tratamentul capilar cu spermă de taur sau terapia cu fân sunt câteva dintre cele mai ciudate tratamente de întreţinere şi înfrumuseţare pe care centrele SPA le oferă clienţilor săi.

Dacă masajul cu şerpi este destinat persoanelor care vor să scape de stres şi să-şi recâştige echilibrul psihic, tratamentul cu spermă de taur este recomandat celor care au probleme cu podoaba capilară. Fânul şi băuturile alcoolice sunt alte două „produse“ ale căror beneficii sunt promovate de anumite centre de înfrumuseţare.

Crema din melci

Cei care vizitează oraşul Tokyo se pot bucura, pe lângă preparatele exotice, şi de un tratament de înfrumuseţare cel puţin neobişnuit: terapia cu melci. Potrivit specialiştilor, mucusul secretat de melci este un puternic antioxidant care protejează organismul uman de efectele radicalilor liberi. Mai mult, acest extract este o soluţie eficientă în lupta cu acneea şi ajută pieale să se vindece mult mai repede.

image

Masaj cu şerpi

La Parcul Plantelor Carnivore şi SPA Ada-Barack din Israel se oferă un masaj terapeutic unic: şerpi aşezaţi pe spatele clientului. Acest masaj inedit atenuează durerile musculare şi creează în acelaşi timp senzaţia de mângâire a pielii, senzaţie care înlătură stresul.Cei care se încumetă să încerce acest tratament trebuie să scoată din buzunar aproximativ 70 de dolari.

Tratament facial cu excremente de pasăre

Americanii au dezvăluit secretul din spatele chipurilor de porţelan ale gheişelor. Centrul Shizuka din New York oferă clientelor ce le calcă pragul un tratament facial cu excremente de privighetoare. Pe lângă un chip alb ca laptele, angajaţii susţin că această mască revitalizează şi curăţă tenul.

image

Fânul încălzit

La centrul termal de la Merano clienţii exclusivişti se pot bucura de un tratament pe măsură: terapia cu ierburi încălzite, în prealabil, la temperatura de 40 de grade Celsius. Specialiştii susţin că acest tratament revitalizează mintea şi trupul.

image

Îmbăiatul în bere

Clienţii unui centru din Republica Cehă se pot spăla şi pot bea bere în acelaşi timp deoarece aici se practică scăldatul în bere. Această metodă permite circulaţia sângelui, eliberează toxinele şi ajută la digestie.

SPA cu vin şi miere

În oraşul Hakone din Japonia, clienţilor li se oferă un tratament bazat pe miere şi tescovină rămasă de la fabricarea vinului. Tot corpul este învelit în acest amestec, astfel încât prin transpiraţie se elimină toxinele din corp. Clătirea se face într-o piscină mare cu vin. Asiaticii susţin că acest tratament este unul dintre secretele longevităţii. Pe lângă bălăcitul în vin, la centrul de frumuseţe Yunessun clienţii se pot scălda şi în cafea, ceai verde şi „ramen noodles“ (o supă tradiţională pe bază de tăiţei – n.r.)

image

Spermă de taur

La un centru din Londra se folosea spermă de taur şi rădăcină de kater - o plantă de provenienţă iraniană - pentru regenerarea părului. Autorul acestui ingenios tratament, Hari Salem, a susţinut că amestecul miraculos ajută părul să crească, îl întăreşte şi îi oferă proteinele necesare pentru a fi moale, mătăsos şi lucios. Din păcate, în prezent, tratamentul nu mai este valabil.

image

Masajul cu cactus

În Mexic, în Baja California, se foloseşte masajul cu cactus, o metodă care ajută la reducerea ţesutului adipos. La început se practică un masaj ”sec” fără nicio loţiune, iar apoi se acoperă corpul cu un amestec făcut din cactus fărâmiţat şi din coji de banane. La final se face un masaj cu ulei. Bineînţeles, spinii sunt înlăturaţi înainte de efectuarea masajului. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite