Tânără oarbă, devenită senzaţia internetului: îşi aplică singură machiajul şi rezultatele sunt incredibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucy Edwards. FOTO Captură video
Lucy Edwards. FOTO Captură video

Lucy Edwards este vlogger şi postează tutoriale de make-up pe canalul său de YouTube. Tânăra şi-a pierdut vederea în urmă cu doi ani, pe când avea numai 17 ani, iar astăzi este urmărită de sute de mii de oameni uimiţi că reuşeşte să-şi aplice machiajul cu mână sigură, de parcă s-ar privi într-o oglindă.

Canalul de YouTube al adolescentei Lucy Edwards, în vârstă de 19 ani, se numeşte YesterdaysWishes, însă tutorialele de make-up se bucură de cea mai mare popularitate.

În urmă cu doi ani, după ce şi-a pierdut complet vederea, Lucy a rugat-o pe sora ei să o ajute să-şi aplice singură machiajul. La scurt timp, tânăra a învăţat să se aranjeze perfect, fără să aibă nevoie de ajutorul cuiva, iar voinţa şi curajul său captează atenţia tot mai multor persoane impresionate de optimisul de care dă dovadă. Un astfel de tutorial de make-up a fost vizionat de 400.000 de ori. 

Britanica a decis să-şi lanseze vlogg-ul, nemulţumită de felul în care sunt percepute persoanele fără vedere, ca fiinţe neajutorate, care nu pot face nimic singure. Fata îşi doreşte ca prin intermediul clipurilor pe care le realizează să le arate tuturor că independenţa poate fi înţeleasă în mai multe moduri, inclusiv ca abilitatea de a trasa perfect o linie cu tuş lichid, deşi îţi lipseşte un element esenţial: vederea. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite