Articol publicitar

ŞTIRE de ultimă oră: PINK and BLACK au sosit azi pe aeroportul din Bucureşti!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
pink&black2

Pink and Black au inclus pentru prima dată, România, în  cadrul turneului lor european, iar pe data de 17 mai vor avea o avanpremieră a spectacolului excepţional pe care îl pregătesc.

Se pare ca cei de la Pink and Black au ajuns de puţin timp pe aeroportul din Bucureşti de unde vor fi preluaţi de o maşina personalizată în culorile roz şi negru, asta la cerinţa lor. Timp de câteva zile, misterioşii de la Pink and Black vor fi cazaţi într-un hotel din centrul Bucureştiului.

 Pentru că îşi doresc foarte mult să viziteze oraşul vor avea la dispoziţie aceeaşi maşina personalizată în culorile Pink and Black care îi va duce în locuri cunoscute din Bucureşti. Unul dintre punctele de interes din programul lor va fi Centrul Vechi, ales special de Pink and Black pentru a simţi pulsul oraşului şi a cunoaşte mai bine publicul din România.

Unul din obiceiurile lor mai puţin obişnuite este să rămână pe durata întregii veri în ţara în care susţin spectacolul, mai ales dacă se îndrăgostesc de locurile vizitate şi de public.

După vizita din capitala, Pink and Black vor pleca spre Cluj unde, în cadrul evenimentului Forza ZU, se vor dezvălui publicului. Iată ce mesaj au transmis publicului din România:

Suntem Pink and Black şi abia aşteptăm să vedem reacţia publicului în momentul în care vom fi pe scenă. Spectacolul nostru va fi unul senzorial şi de excepţie. Ne vedem pe 17 mai la Forza ZU, să fiţi acolo!”

Pink and Black promite publicului din România că va avea parte de o surpriză de proporţii. Spectacolul lor va încânta simţurile iubitorilor de senzaţii speciale şi este dedicat unor stări diferite, pentru momente diferite.

Deşi e pentru prima dată când vizitează România, Pink and Black sunt foarte entuziasmaţi şi aşteaptă cu nerăbdare să cunoască publicul din România.

Intră pe site-ul lor de turneu şi află mai multe:  www.pinkandblacktour.com

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite