Stânca uriașă în formă de pește filmată în inima deșertului. A înregistrat vizualizări record VIDEO

0
0

Cel care a surprins imaginile este fotograful Khaled Al Enazi, care a observat o stâncă uriașă în formă de pește care iese din nisipuri.

Al Enazi a realizat imaginile cu formațiunea neobișnuite cu ajutorul unei drone în timp ce înregistra comorile arheologice din comitatul Al-Ula din Arabia Saudită, o zonă cunoscută pentru structurile antice care rivalizează cu orașul Petra din Iordania.

"În timp ce documentam zona, în fața mea a apărut o priveliște a unui munte, forma sa sugerând un pește în inima deșertului", a declarat el pentru CNN.

Al Enazi spune că, probabil, nu este prima persoană care a întâlnit formațiunea stâncoasă, dar crede că perspectiva sa aeriană a însemnat că a fost primul care a observat forma sa curioasă.

Imaginea spectaculoasă a fost realizată cu ajutorul dronei FOTO Captură video
Imaginea spectaculoasă a fost realizată cu ajutorul dronei FOTO Captură video

"Ochiul unui fotograf vede ceea ce oamenii nu văd", a spus el. Fotograful a numit în mod corespunzător stânca Desert Fish.

În imaginile filmate cu drona înregistrate de Al Enazi în luna iunie a acestui an, formațiunea stâncoasă seamănă cu o creatură acvatică care înoată prin nisipul auriu, structurile sale asemănătoare aripioarelor dorsale sugerând, de asemenea, că ar putea fi un rechin care iese din adâncuri pentru a-și urmări prada.

Videoclipul cu "peștele" din deșert a adunat peste 29.000 de vizualizări pe Twitter. 

Fotograful lucrează în prezent la crearea propriului său canal YouTube dedicat documentării regiunii Al-Ula și a peisajului său fascinant.

Cu o suprafață de aproape 22.500 de kilometri pătrați, Al-Ula găzduiește unul dintre cele mai spectaculoase peisaje deșertice din lume.

O stâncă, cunoscută local sub numele de Jabal Al-Fil, este faimoasă pentru asemănarea sa cu un elefant.

Știință


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri