Se redeschide Divertiland Water Park: cum vă puteţi distra în cel mai mare parc acvatic din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din România şi aflat între primele cinci din Europa, îşi redeschide porţile în acest weekend.

Divertiland, care oferă de cinci ani încoace bucureştenilor şi nu numai ocazia de a experimenta distracţia de pe litoral, se redeschide publicului pe 9 iunie. Dotările de ultimă oră îl clasează în topul cinci al celor mai bune parcuri acvatice din Europa.

Echipa de management a Divertiland Water Park inovează permanent, pregătind evenimente care să atragă un număr cât mai mare de participanţi şi asigurându-se că aceştia au toate motivele să-şi petreacă o zi întreagă în interiorul parcului şi mai  apoi să revină. Capacitatea parcului acvatic este de 7.000 persoane, provocarea cea mai mare fiind în week-end-uri.

 „Cu toţii  ştim că nu e uşor să te menţii în top şi numai continua surprindere a clienţilor noştri cu noi şi noi atracţii, alături de menţinerea unui nivel înalt de calitate a serviciilor, ne-au asigurat un loc în inima lor. Absolut tot ce a prins la public în aceşti ani este menţinut în agenda estivală 2017, cum ar fi, de exemplu, ofertele speciale, Kids Tuesday, Saturday Sensations, şedinţele de fitness împreună cu World Class, Spuma Party, grill-ul autentic românesc şi multe altele. În plus, anul acesta vom lansa o serie de workshop-uri variate pentru copii, pe care îi aşteptăm pe 18 iunie şi la Divertiland Summer Fest – locul unde îşi pot afirma talentul. În plus, cea mai recentă investiţie - piscina de dimensiuni olimpice - va sta nu numai la dispoziţia profesioniştilor, ci şi a celor care se încumetă să se ia la întrecere cu ei“, a declarat Antonis Lourezos, general manager Divertiland Water Park.

Facilităţile Divertiland Water Park

Divertiland Water Park dispune de un număr mare de facilităţi. Los Petitos este zona dedicată copiilor, cu tobogane şi piscine făcute special pentru vârstele şi înălţimile lor.

Los Turbos  este zona de maximă adrenalina, zona toboganelor înalte – atracţia „de bază“ fără de care niciun parc acvatic nu ar exista.

Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de Bucureşti, pe cand La Plaja reprezintă zona în care se află piscina cu valuri - o copie fidelă a mişcării organice a oceanului.

Centrul parcului, La Insula, aduce încă două atracţii: nesfârşitul Lazy River – unic în Romania – şi Splash Attack – cunoscută şi drept Fortăreaţa Ploii pentru cei mici.

Super Paradise este cea mai nouă zonă, care pune la dispoziţie o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii şi două restaurante.

Pentru cei perseverenţi, instructorii profesionişti asigură lecţii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot şi chiar padboll.

Iar cum înotul şi distracţia generează, în mod inevitabil, pofta de mâncare, Divertiland Water Park pune la dispoziţie nouă restaurante, astfel încât să poată satisface gusturile tuturor vizitatorilor: de la pizza la burgeri, mâncare românească şi deserturi.

Divertiland Water Park organizează constant şi evenimente pentru copii, petreceri corporate şi petreceri tematice pentru adulţi.

Amplasat pe Strada Divertismentului, nr. 1, Divertiland Water Park este cel mai mare parc acvatic de distracţii în aer liber din Bucureşti, aflat la ieşirea din cartierul Militari. La Divertiland se poate ajunge atât cu autoturismul personal, cât şi cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispoziţie de parc, precum şi cu trenul care opreşte chiar în staţia Divertiland. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite