Reţete de frumuseţe cu ciocolată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştiai că delicioasa ciocolată este bogată în flavonoizi şi polifenoli, antioxidanţi benefici pentru piele? De aceea, este un ingredient natural ideal, numai bun în produsele de îngrijire pentru piele şi păr.

Exfoliant pentru ten

Efecte: stimulează circulaţia, detoxifică tenul, elimină celulele moarte, este un bun hidratant şi luptă contra radicalilor liberi - unii din cei mai mari duşmani ai pielii. Rezultatul este un ten catifelat, neted şi suplu.

Ai nevoie de:un sfert de ciocolată neagră, 3 linguri de zahăr brun, o linguriţă de scorţişoară pudră, 2 linguri de ulei de migdale, miere. Într-un bol, pui ciocolata rasă fin, zahărul şi scorţişoara şi amesteci bine. Adaugi uleiul de migdale şi mierea şi amesteci din nou, până obţii o pastă. O aplici pe ten după ce te speli, masând uşor cu vârful degetelor, apoi clăteşti cu apă caldă.

Balsam hrănitor de buze

Efecte: catifelează buzele, păstrându-le moi, datorită polifenolilor din ciocolată. Are şi o puternică acţiune hidratantă.

Ai nevoie de:o lingură de ulei de cocos, o lingură de ulei de migdale, o lingură de unt de cacao, 3-4 picături de ulei de vitamina E, 1-2 picături de ulei de mentă, 4 pătrăţele de ciocolată neagră. Pui toate ingredientele într-un bol şi le laşi să se topească pe bain-marie, aproximativ 5 minute, timp în care amesteci uşor, cu o lingură de lemn. Când se formează o pastă, iei de pe foc şi torni într-un borcan. Laşi să se răcească. Balsamul se păstează la frigider, nu mai mult de 2 luni.

Descoperă şi alte reţete de frumuseţe cu ciocolată pe clickpentrufemei.ro.

Dieta cu ciocolată neagră. Scapă de 7 kilograme în 14 zile
Ce se întâmplă cu creierul nostru când mâncăm ciocolată!

 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite