Podoabe pentru cel mai căutat pom din an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mergi pe combinaţii de alb şi turcoaz sau pe mixuri de roşu şi auriu, iar dacă vrei să adaugi un plus de eleganţă pomului de Crăciun, foloseşte decoraţiuni din porţelan!

Cu o săptămână înainte de Ajun, se cuvinte să trecem în revistă tendinţele pentru împodobirea bradului în 2011. Atât de multe şi de frumoase sunt sugestiile designerilor încât e aproape imposibil să nu găseşti o variantă care să-şi fie pe plac şi să-ţi bucure casa.

Albul este culoarea vedetă în pomul de Crăciun al acestui an, aşa că, dacă-ţi doreşti în casă brăduţ de inspiraţie „polară", mergi pe varianta asta! Pentru un efect frumos, combină decoraţiunile albe, din diferite materiale, cu unele turcoaz. Sigur, efectul va fi cel scontat dacă ai grijă să pui bradul într-o încăpere cu decor închis.

Culori tari şi plante de sezon

În antiteză cu varianta „imaculată" este împodobirea bradului cu ghirlande, globuri şi globuleţe multicolore. Oranjul şi fucsia fac legea în acest caz. Pentru ca decorul „mozaic" să fie perfect, aplică mici decoraţiuni - la fel de colorate, dar nu în exces - şi prin alte zone din casă: la uşă, la ferestre, la şemineu, pe draperii.

A treia tendinţă în top se leagă de mixul roşu-auriu. Cu siguranţă te va unge la suflet bradul atât de cald decorat, variantă cu bătaie lungă la Crăciunul tradiţional.

În ceea ce priveşte materialele, şi anul acesta s-a făcut o listă scurtă cu propunerile designerilor de interioare. Catifeaua, sticla, mărgelele şi porţelanul se află pe primele locuri. Dar nici materialele naturale (cum sunt florile de sezon, muşchiul de pământ, ilexul) nu sunt ocolite de artiştii care creează podoabe de Crăciun.

Înainte să decizi în ce vei îmbrăca bradul, e bine să ştii că decoraţiunile au preţuri ce pleacă de la 1-2 lei şi ajung lejer la câteva zeci de euro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite