Articol publicitar

Pantofii cu platformă – tendința care nu se demodează – verifică ce model să alegi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există unele tendințe în modă care nu se demodează niciodată sau care revin puternic după o perioadă în care nu au fost în atenția publicului. Pantofii cu platformă au avut abilitatea de a se reinventa tot timpul și, astfel, au rămas în atenția și în preferințele utilizatorilor. Ce face ca modelele acestor pantofi să fie atât de dorite?

image

Ce modele de pantofi cu platformă poți alege pentru o vestimentație elegantă?

Momentele în care trebuie să te îmbraci în haine elegante sunt momente perfecte pentru a-ți arăta stilul și pentru a ieși în evidență. Prin urmare, trebuie să acorzi importanță alegerii articolelor de îmbrăcăminte pentru acest gen de evenimente.

Din fericire, la capitolul pantofi, poți alege dintr-o multitudine de perechi elegante de la Pantofi cu platforma

O pereche de pantofi de piele de culoare neagră reprezintă întotdeauna o opțiune bună, mai ales pentru faptul că se combină armonios cu foarte multe culori. Dacă pantofii dispun și de anumite tehnologii, cum ar fi Comfort System, atunci alegerea este mult mai ușoară. 

Bineînțeles că și pantofii de alte culori pot fi integrați ușor în ținutele elegante. Totul depinde de restul vestimentației. Spre exemplu, o pereche de pantofi cu platformă roșii pot fi asortați foarte ușor cu o rochie neagră și o pereche de pantofi maro pot însoți haine de culoare albastră. 

Există modele de pantofi cu platformă pe care să îi alegi pentru ținutele casual?

Există chiar multe modele de pantofi cu platformă care merg perfect la ținutele casual. 

Printre cele mai căutate modele de astfel de pantofi sunt sneakerșii. Aceștia variază de la aricole confecționate din piele naturală, la articole confecționate din materiale sintetice de înaltă calitate. De asemenea, modelele diferă între ele și prin tipurile de închidere, cum ar fi slip-on, șireturi sau fermoar. 

Modelele se diferențiază și prin înalțimea părții superioare a pantofilor. Astfel există pantofi până la gleznă, dar există și modele care acoperă această parte a corpului. 

image

Tot cu o popularitate crescută sunt și modelele de teniși cu platformă. Există modele de teniși confecționate din piele naturală, dar și alte modele confecționate din material textil. Culorile sunt variate și cu siguranță multitudinea de variante îți va da posibilitatea găsirii perechii potrivite. 

Ce modele de pantofi cu platformă poți purta vara?

Bineînțeles că sunt și modele dintre cele elegante și cele casual care pot fi purtate vara. Dar sunt și modele de pantofi cu platformă special concepute pentru a fi purtate în sezonul cald. Asta înseamnă că forma și decuparea materialului din care e făcut pantoful sunt gândite să dezvăluie și să lase piciorul să respire mai mult.

Spre exemplu, modelele de espadrile cu platformă sunt pantofi ideali pentru purtat pe timpul verii. Materialul din care sunt create oferă piciorului confort optim la temperaturi înalte. Talpa este îmbrăcată în părțile laterale cu iută, iar aspectul obținut este unul de efect. 

Un alt model este cel care are perforată o parte din materialul din partea superioară. Acest lucru permite piciorului să respire și să simtă temperatura din exterior. Acești pantofi sunt ideali pentru evenimentele de vară programate în timpul zilei.

Nu în ultimul rând, există mocasinii cu platformă care sunt modele ideale de pantofi pentru purtat vara. Confecționați din piele și având model de închidere de tip slip-on, acești pantofi reprezintă alegerea ideală în mai multe situații: mers la serviciu, ieșit în oraș sau purtat în drum spre sală.

Având capacitatea de a se reinventa, pantofii cu platformă sunt în tendințe și vor rămâne aici pentru multă vreme. Fii în pas cu moda, caută modelul care îți place și poartă-l cu plăcere în cât mai multe momente.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite