Pagina de Facebook, Marian Drăgulescu: „Pe Facebook împărtăşim bucuriile şi tristeţile cu ceilalţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastul Marian Drăgulescu spune că pagina de socializare îi ajută pe mulţi să se relaxeze. Află ce răspunsuri a dat acesta la "Chestionarul lui Zuckerberg".

1 Cum ai ajuns pe Facebook?

Aveam foarte mulţi prieteni din gimnastică aflaţi deja pe Facebook. Majoritatea erau străini şi, pentru a putea lua legătura mai uşor cu ei, m-am hotărât să-mi fac şi eu un profil. Este un mod de comunicare foarte rapid, în orice colţ de lume te-ai afla.

2 Cu ce ţi-a schimbat viaţa această reţea?

Nu pot să zic că mi-a schimbat viaţa, dar mă ţine la curent cu toate noutăţile din gimnastică, în plus, aflu şi întâmplările zilnice ale prietenilor.

3 Cât timp petreci zilnic pe Facebook?

Nu am foarte mult timp la dispoziţie ca să pot comunica cu toată lumea. De obicei intru de pe telefonul mobil, pentru că îmi este cel mai la îndemână. Fanii îmi trimit sute de mesaje în fiecare zi şi îmi pare rău că nu apuc să le răspund tuturor.

4 Cum arată o zi perfectă pe Facebook?

Mă bucur foarte mult că fanii mă apreciază şi îmi trimit mesaje de felicitare atunci când am un concurs la care sunt bine notat. Chiar dacă timpul petrecut aici este limitat, încerc să le mulţumesc de fiecare dată când am ocazia.

5 Câţi prieteni (fani) ai în listă? Dar în realitate?

Lista mea de prieteni este lungă, am adunat deja 5.000 de contacte şi mai am câteva sute cărora site-ul nu îmi permite să le mai dau accept. În realitate, îi cunosc doar pe un sfert dintre aceştia!

6 Cum ai vrea să fii perceput de prietenii tăi virtuali?

De multe ori e greu să îţi dai seama cum eşti perceput, pentru că sunt foarte multe profiluri care se folosesc de numele meu. Chiar devine enervant pentru oamenii interesaţi strict de cariera mea, atunci când dau accept unui profil care nu îmi aparţine.

7 Ai în lista de prieteni de pe Facebook vreun membru al familiei?

Ar fi inevitabil să nu am în lista de prieteni oamenii apropiaţi mie. Facebook-ul este un mod de relaxare pentru toată lumea şi fiecare dintre noi vrea să împărtăşească bucuriile, dar şi tristeţile cu ceilalţi.

8 Cum şi de ce te cenzurezi pe Facebook?

Fiind o persoană publică, îmi asum acest lucru şi sunt atent la ceea ce postez, pentru a nu fi interpretabil.

9 Când ai primit cele mai multe like-uri?

Am rămas plăcut surprins să văd că lumea este la curent cu tot ceea ce fac în domeniul sportiv. Primesc foarte multe like-uri atunci când postez poze sau îmi împărtăşesc virtual gândurile.

10 La ce oră intri pe Facebook de ziua ta? Câte mesaje ai primit ultima oară?

Am primit extraordinar de multe urări frumoase de ziua mea, fanii au fost alături de mine şi m-au felicitat.

I se spune „Marocanul"

Numele:
Marian Drăgulescu
Data şi locul naşterii: 18 decembrie 1980, Bucureşti
Starea civilă: căsătorit
Carieră: are în palmares 26 de medalii, dintre care nouă de aur la Campionatele Europene şi opt de aur la Campionatele Mondiale
Locuieşte în: Bucureşti

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite