Operaţia de reîntinerire a scrotului, la modă în rândul bărbaţilor care vor să-şi impresioneze partenerele: în ce constă intervenţia şi cât costă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţia denumită scrotex presupune injectarea de botox în zona scrotului. FOTO Arhiva
Intervenţia denumită scrotex presupune injectarea de botox în zona scrotului. FOTO Arhiva

Nu numai femeile sunt interesate de intervenţiile estetice în zona organelor genitale, cum ar fi labioplastia, menite să le facă mai sigure pe ele în viaţa sexuală. Operaţia de reîntinerire a organelor genitale, botezată scrotex, a devenit tot mai populară în rândul bărbaţilor care vor să-şi impresioneze plăcut partenerele.

Scrotex sau intervenţia prin care se rezolvă probleme ca transpiraţia în exces, se atenuează aspectul ridat al scrotului sau se poate oferi impresia unei dotări sexuale impresionante, presupune injectarea de botox în zona scrotului, informează publicaţia britanică „The Sun“.

Operaţia estetică are un preţ destul de piperat până şi pentru Marea Britanie, de 2.800 de lire sterline (3.200 euro), dar asta nu-i împiedică pe bărbaţi să bage adânc mâna în buzunar pentru a fi mai siguri pe ei în dormitor. Numărul pacienţilor s-a dublat într-un singur an, au explicat medicii esteticieni. 

Operaţia are succes şi în SUA, dar în ciuda popularităţii de care se bucură procedura, unii specialişti sunt de părere că există posibilitatea apariţiei unor complicaţii în zona organelor genitale.

„Deşi injectarea de botox poate ajuta la reducerea transpiraţiei în exces şi în zona genitală, nu are acelaşi efect de netezire a pielii cum se întâmplă în zona frunţii sau a feţei. Scrotul are un volum mult prea mare de piele lăsată ca să se poată observa o netezire semnificativă a cutelor. Singura modalitate eficientă este îndepăratarea chirurgicală a excesului de piele din zona scrotului“, a explicat chirurgul estetician Mark Norfolk, de la clinica Transform, din Marea Britanie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite