Remodelarea vaginală, o procedură simplă, care oferă femeilor o viaţă sexuală mai plăcută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vontouring este o procedură non-invazivă de remodelare a interiorului vaginului, o modă care începe să câştige teren în rândul femeilor foarte preocupate de aspectul zonelor intime.

Procedura implică folosirea undelor radio, este aprobată în Statele Unite şi este considerată cea mai sigură metodă de mărire vizibilă a labiilor, scrie Mashable. Prin tehnica vontouring, un dispozitiv termic de foma unui creion stimulează producerea de colagen de la intrarea în vagin. Astfel, vaginul va deveni mai ferm, iar labiile vor arăta mai voluminoase.

Tratamentul durează numai 12 minute, nu necesită o perioadă de recuperare şi nu este dureros. Pacienta va simţi numai puţină căldură în zona vaginului.

Metodele chirugicale de remodelare a vaginului, adică labioplastia şi vaginoplastia, sunt din ce în ce mai folosite: numărul lor a crescut cu 33% din 2013 până în 2014, precizează Societatea Americană pentru Chirurgia Estetică şi Plastică. Operaţiile sunt însă dureroase şi scumpe.

Vontouring este o variantă mai ieftină, care ar ajuta şi la îmbunătăţirea vieţii sexuale. Un studiu realizat în anul 2013 a demonstrat că 40% dintre femeile care au făcut procedura au reportat o satisfacţie mai mare în timpul actului sexual. Un tratament vontouring costă 300 de dolari, comparativ cu peste 5.000 de dolari cât este preţul pentru o labioplastie.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri