Nu dai jos grăsimea? Greşelile majore pe care le faci când încerci să slăbeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu dai jos grăsimea? Greşelile majore pe care le faci când încerci să slăbeşti
Nu dai jos grăsimea? Greşelile majore pe care le faci când încerci să slăbeşti

Indiferent ce faceţi, indiferent cât de greu vă antrenaţi, încă nu puteţi pierde grăsimea corporală! Dar nu te gândi că eşti singur. Milioane de oameni se străduiesc să piardă în greutate şi nu reuşesc. 600 de milioane de adulţi şi 100 de milioane de copii sunt obezi.

Vă venim în ajutor cu 8 greşeli care nu vă permit să ardeţi mai rapid grăsimile. Le faceţi zilnic!

1. Tratezi toate caloriile în mod egal

Toate caloriile nu sunt egale. Consumul a 100 de calorii de legume nu este acelaşi lucru cu consumul a 100 de calorii de îngheţată. Nu vor avea acelaşi efect asupra organismului. În ceea ce priveşte pierderea în greutate, este esenţial să luaţi în considerare cantitatea de insulină eliberată de organism în funcţie de tipul de calorii pe care îl luăm.

Atunci când multă insulină este eliberată de organism în mod constant pe tot parcursul zilei, nu numai că împiedică pierderea de grăsime, dar încurajează organismul să stocheze energia ca grăsime corporală. Tipurile de calorii care secretă insulina cel mai mult sunt cele din carbohidrati, sub formă de zahăr simplu. Deci, dacă doriţi să consumaţi carbohidraţi, rămâneţi la carbohidraţi sănătoşi din alimentele care se digeră încet. Împreună cu carbohidraţii, proteina poate spori şi nivelul de insulină, mai ales dacă provin din surse de lapte ca laptele degresat şi iaurtul.

2. Nu vă concentraţi suficient asupra masei corporale slabe

Dacă tăiaţi calorii şi faceţi cardio, dar grăsimea suplimentară nu se topeşte, ar fi o idee bună să vă concentraţi asupra masei corporale slabă. Creşterea masei musculare vă trezeşte metabolismul din odihnă. De asemenea, afectează mulţi hormoni diferiţi în organism, cum ar fi insulina, leptina şi ghrelinul. Aceşti hormoni comunică cu celulele dvs. şi îi instruiesc dacă este timpul să depozitaţi grăsimi sau să le eliberaţi.

3. Credeţi că mâncarea mai multor mese pe parcursul zilei vă va ajuta să pierdeţi greutatea şi să ardeţi grăsimile

Există o dietă specială numită post şi este un mod uimitor de a arde grasimile. Postul scade, de asemenea, nivelurile de insulină mai mult decât alte diete. Postul determină corpul să elibereze glucagon pentru a atrage energia din celule, inclusiv celulele grase. În loc să aveţi câteva mese de 400 de calorii într-o zi, este mai bine să aveţi la sfârşitul zilei o masă de 1.600 de calorii.

Află continuarea doar aici!

10 alimente care elimină grăsimea de pe burtă

Cum scapi de grăsimea de pe burtă fără abdomene

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite