Motivul pentru care o tânără a renunţat la haine într-o intersecţie aglomerată: cum au reacţionat trecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Am avut o senzaţie incredibilă de uşurare şi am izbucnit în lacrimi“, a descris tânăra australiancă Jae West sentimentul care a încercat-o văzând reacţiilor oamenilor după ce a rămas aproape goală într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Londra, Marea Britanie.

Jae West s-a luptat mare parte din existenţa sa cu o tulburare alimentară care i-a dat viaţa şi organismul peste cap. Ca o formă de terapie, dar şi pentru a le arăta oamenilor cât de important este pentru propria noastră sănătate să acceptăm felul în care arătăm, femeia şi-a învins ruşinea şi a rămas doar în sutien şi slip în centrul Londrei, în celebra intersecţie Piccadilly Circus. 

Legată la ochi, Jae a scris pe o pancartă că aşteaptă ca trecătorii să-i deseneze pe trup o inimă, un simbol care să-i arate că le pasă şi că susţin oamenii care se confruntă cu astfel de probleme. Jae a admis că s-a simţit extrem de vulnerabilă în timp ce stătea goală în mijlocul oamenilor, dar că acesta a fost şi scopul acţiunii de conştientizare pe care a iniţiat-o.

image

„Acceptarea propriilor trupuri este o realitatea căreia m-am dedicat trup şi suflet, după ce mi-am depăşit tulburarea alimentară cu care m-am luptat în liceu şi în timpul facultăţii. Aşteptările deloc realiste pe care le avem în ceea ce priveşte aspectul fizic ne fac să refuzăm dragostea celor din jur, tocmai pentru că nu se simţim demni de dragostea lor“, a explicat Jae.

image

Trecătorii au trecut peste surpriza iniţială şi s-au apropiat de ea, apoi au început să-i deseneze pe trup inimi. „Am avut o senzaţie incredibilă de uşurare şi am izbucnit în lacrimi. După ce prima persoană a desenat inima, am văzut că şi alţii s-au simţit încurajaţi şi inimile au început să-mi împodobească rapid trupul“, a mărturisit Jae, convinsă că gestul său îi va ajuta să capete încredere pe cei care se confruntă cu probleme legate de aspectul fizic.

O tânără renunţă la haine într-o intersecţie aglomerată. Reacţia oamenilor din jur

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite