Mărul „otrăvit“ ţi-aduce un iubit: magia prin care poţi face o persoană să se întrăgostească nebuneşte de tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă eşti în căutarea dragostei şi crezi în magie, ar trebui să încerci unul dintre merele magice care pot face pe oricine să se îndrăgostească nebuneşte de tine. Tot ce trebuie să faci este să consumi fructul, rostind o incantaţie şi gândindu-te la persoana pe care vei să o atragi în viaţa ta.

Dacă încă tânjeşti după partenerul ideal, dorinţa ţi se poate îndeplini după ce mănânci un măr fermecat Desire Love, comercializat într-un magazin de magie din Japonia.

Merele arată ca nişte fructe obişnuite, dar sunt încărcate cu puterea de a-l face pe cumpărător să atragă persoana iubită. Acestea sunt vândute de către Black Cat Magic Shop, un magazin din Japonia, fiind ambalate individual într-o cutie neagră, care conţine şi o incantaţie ce se presupune că sporeşte puterea magică a fructelor.

Pentru a profita din plin de puterea merelor, cumpărătorii sunt sfătuiţi să rostească incantaţia în timp ce se gândesc la persoana pe care doresc să o atragă. Apoi, ei sau această persoană, trebuie să consume merele, crude sau incluse într-un preparat. După acest ritual, tot ce au de făcut este să aştepte ca dragostea să înflorească.

Merele Desire Love sunt atât de speciale pentru că sunt cultivate într-o livadă de la poalele lanţului muntos Dewa Sanzen din regiunea Yamagata, Japonia. Se crede că această zonă este sacră, fiind încărcată cu energie pozitivă.

Mere sunt foarte greu de găsit, doar 18 produse fiind puse în vânzare de către magazinul din Japonia. Acestea se vând la preţul de 105 dolari.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite