Trend de nuntă: rochia roz de mireasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţia expusă de Vera Wang la New York FOTO Getty Images
Colecţia expusă de Vera Wang la New York FOTO Getty Images

Rochii roz de prinţesă, cu broderii şi dantelă, coafuri simple şi coliere din perle - acestea sunt superlativele show-ului de modă regizat de designerul Vera Wang, în cadrul Săptămânii de Modă pentru Mirese, desfăşurat la New York.

Nunta tradiţională are parte de atacuri serioase din partea ambasadorilor modei, iar cel mai recent exemplu în acest sens este chiar spectacolul trendurilor pentru sezonul tomnă-iarnă 2014, semnat de Vera Wang.

Recunoscută pentru dozele de extravaganţă pe care le serveşte pe podium, Wang a stilizat pentru sezonul rece o colecţie de rochii roz cu aplicaţii supradimensionate în formă de trandafiri. 

Inspirată fiind de cele două pelicule clasice, „Funny Face“ şi „Gentlemen Prefer Blondes“, designerul american a creat o serie de piese în nuanţe deschise, având ca prototip clasicul model de prinţesă, dar şi rochia tip sirenă, relatează „The Telegraph“.

O altă ţinută din colecţia creatoarei de modă americane

image

Pe nonconformism a mizat şi designerul Theia White, care a stlizat piese nupţiale din saten, în două culori: alb şi ou de raţă, asortate cu buchete de flori învelite într-un plastic aurit.

Theia White

image

Desprinse parcă din filele cărţii lui Hans Christian Anderson, manechinele lui Oscar de la Renta s-au transformat în crăiese ale zăpezii şi au defilat în piese clasice, cu trenă, stârnind imaginaţia publicului. Cu ajutorul tulului şi dantelei, designerul american a transformat Big Apple-ul în epicentrul colecţiilor de modă pentru mirese.

Oscar de la Renta

image

Marchesa a mizat în zonul rece pe detaliile inspirate de natură şi a stilizat voalurile nupţiale cu ajutorul imprimeurilor florale. Rochiile scurte, până la genunchi, asortate cu sandale şi coafuri împletite au fost alte atuuri ale designerilor americani, Georgina Chapman şi Keren Craig, din spatele brandului.

Marchesa

image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite