Topul Forbes al celor mai bine plătite supermodele din lume, în 2016: „veterana” care ocupă prima poziţie în clasament FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista celor mai bine plătite zece modele din lume, în funcţie de câştigurile realizate în ultimul an, este condusă de o veterană a industriei modellingului, care continuă să semneze contracte cu multe zerouri la vârsta de 36 de ani. Pe locul secund în topul anunţat de publicaţia „Forbes” figurează, de asemenea, un supermodel din categoria celor care au trecut pragul de 30 de ani.

Cel mai bogat top-model al lumii este şi anul acesta Gisele Bündchen, cu încasări de 30,5 milioane de dolari, conform datelor anunţate de revista „Forbes”. 

Frumoasa braziliană se menţine pe prima poziţie în topul celor mai bogate modele din lume, chiar dacă a avut rezultate financiare mai slabe decât anul trecut, când a câştigat 57 de milioane de dolari. Pentu realizarea clasamentului au fost luate în calcul câştigurile începând cu luna iunie a anului trecut.

Pe locul doi în clasament figurează tot un model brazilian, Adriana Lima, unul dintre „îngerii” brandului de lenjerie intima „Victoria’s Secret”, cu suma de 10,5 milioane de dolari. 

Mai tânăra colegă de breaslă Kendall Jenner, ocupă poziţia trei cu 10 milioane de dolari, la egalitate cu Karlie Kloss, în timp ce pe locul 5, tot la egalitate, s-au clasat Gigi Hadid şi Rosie Huntington-Whiteley, cu 9 milioane de dolari. 

gisele bundchen

Supermodelul Gisele Bündchen s-a retras din prezentările de podium, dar contractele de modelling continuă să-i aducă sume consistente în cont. FOTO Arhiva 

Kendall Jenner este sora mai mică a vedetei de televiziune Kim Kardashian, iar evoluţia sa la nivel de câştiguri este spectaculoasă, ţinând cont că anul trecut a încasat numai 4 milioane de dolari.

adriana lima pinterest.com

Adriana Lima, locul doi în topul Forbes al celor mai bine platite modele din lume. FOTO pinterest.com

Modelul Cara Delevingne, care încearcă să se afirme şi ca actriţă, a obţinut 8,5 milioane de dolari, pentru ca următoarele două prezenţe în clasament, Candice Swanepoel şi Liu Wen, să fie cotate fiecare cu 7 milioane de dolari câştigaţi în decursul ultimului an. Top-modelul Miranda Kerr încheie clasamentul cu 6 milioane de dolari.

Kendall Jenner FOTO Getty

Kendall Jenner, sora mai mică a vedetei de televiziune Kim Kardashian, a reuşit în numai doi ani să intre în topul celor mai bine plătite modele din lume..FOTO Arhiva 

Cele mai bogate supermodele în 2016:

1. Gisele Bündchen 30.5 milioane $
2. Adriana Lima 10.5 milioane $
3. Kendall Jenner 10 milioane $
3. Karlie Kloss 10 milioane $
5. Gigi Hadid 9 milioane $
5. Rosie Huntington-Whiteley 9 milioane $
7.Cara Delevingne 8.5 milioane $
8. Candice Swanepoel 7 milioane $
8. Liu Wen 7 milioane $
10. Miranda Kerr 6 milioane  $

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite