Articol publicitar

Tendinţele în materie de manichiură de vară 2022

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: freepik.com
Foto: freepik.com

Doar gândul la sezonul cald ne trimite la mare şi soare. Statul la plajă  şi distracţia din apă sunt avantajele verii. Cu toţii ne dorim să scăpăm de cotidian, să fugim în vacanţă. În fiecare an apar noi tendinţe în materie de modă - ce se poartă anul ăsta pe plajă? Cum să arate costumul de baie? Cum să ne purtăm părul, dar mai ales ce se poartă pe unghii?

Majoritatea doamnelor şi domnişoarelor care doresc să cunoască trendurile actuale în materie de manichiură ar trebui să ştie că niciodată nu se vor demoda unghiile frumoase. Unghiile lungi sau scurte, dar îngrijite să fie. 

Manichiura pentru orice doamnă trebuie să arate impecabil indiferent de anotimp. Vara, totuşi, intrăm în apă şi trebuie să avem o manichiură rezistentă. Cea mai indicată tendinţă pentru anul 2022 este manichiura cu ojă semipermanentă. Aceasta rezistă mult timp pe unghii şi se realizează uşor chiar şi acasă. Tot ce ai nevoie pentru a realiza acasă o manichiură cu ojă semipermanentă este un kit oja semipermanenta. Exista pachete special gândite astfel încât să conţină tot ce ai nevoie în realizarea unei manichiuri cu ojă semipermanentă. Un kit ojă semipermanentă este complet. Nu vei mai avea nevoie decât de puţină îndemânare. 

Dacă vorbim de nuanţele care se folosesc vara aceasta sunt nuanţele neon. Culori tari, aprinse care te ajută să ai unghiile în centrul atenţiei. Oja semipermanentă în culori neon este o ojă uşor de folosit. Poţi aplica chiar acasă având un kit ojă semipermanentă potrivit. Culorile neon sunt nuanţe îndrăzneţe care dacă sunt aplicate pe tipsuri,  pentru că da, oja semipermanentă se poate aplica şi pe tipsuri sau construcţii, se văd incredibil de frumos. 

În materie de manichiură trebuie să ştiţi că în 2022 nu trebuie neapărat să aveţi construcţii pe unghii. Este suficient să aveţi unghia suficient de crescută astfel încât să folosiţi oja semipermanenta. O culoare neon se aşează frumos chiar şi pe unghii mici. Nuanţele neon din kitul de oja semipermanentă te ajută să realizezi acasă cea mai frumoasă şi de lungă durată manichiură. Găseşti cele mai ingenioase kituri pentru a putea realiza atât acasă cât şi de cei de la salon cele mai frumoase manichiuri. 

Vara este sezonul în care toată lumea îşi doreşte sa fugă la mare. Să stea întins la soare şi să se bălăcească în mare. De ce să îţi pierzi timpul aplicând o ojă normală pe unghii când poţi aplica oja semipermanenta şi poţi avea o manichiură intactă tot sejurul. Citeşte şi acest articol despre ingrijirea parului

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite