Scrisorile de dragoste „extrem de intime” dintre Prințesa Diana și James Hewitt, scoase la vânzare pentru sume uriașe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scrisori de dragoste trimise de regretata prințesă de Wales către maiorul James Hewitt sunt scoase la vânzare pentru a profita de interesul tot mai mare pentru suvenirurile care au legătură cu Lady Diana, scrie The Sun.

 Prinţesa Diana şi James Hewitt. FOTO Arhivă
Prinţesa Diana şi James Hewitt. FOTO Arhivă

Săptămâna trecută, o casă de licitații din SUA a apelat la un colecționar bogat pentru a cumpăra cele 64 de scrisori de dragoste dintre Prințesa Diana și James Hewitt cu un preț de până la 1 milion de dolari (780.000 de lire sterline), ceea ce a stârnit temeri că acestea ar putea fi făcute publice.

Hewitt, în vârstă de 65 de ani, le oferise anterior ca garanție pentru un împrumut de 500.000 de lire sterline.

„Totul se îndreaptă în direcția cea bună și o vânzare pare să fie iminentă”, a declarat o sursă citată de The Sun.

Casa de licitații londoneză Bonhams a evaluat scrisorile lui Hewitt - multe dintre ele trimise pe hârtie militară distinctivă „Blueys” - la o valoare cuprinsă între 311.000 și 466.000 de lire sterline.

Firma a precizat, într-un e-mail, că vânzările recente ale altor obiecte „demonstrează atracția comercială tot mai mare pentru tot ceea ce are legătură cu Diana”.

Potrivit surselor The Sun, scrisorile ar putea aduce sume uriașe, după ce un pulover cu oi care i-a aparținut cândva prințesei Diana a ajuns la aproximativ 920.000 de lire sterline (peste un milion de dolari) anul trecut, în ciuda unei evaluări de până la 70.000 de lire sterline.

În 2019, puloverul ei Fly Virgin Atlantic s-a vândut cu 42.760 de lire sterline.

Amintim că prințesa Diana și James Hewitt s-au iubit timp de cinci ani, pe când acesta era ofiţer de cavalerie.

Ulterior, James Hewitt a intrat în anonimat, deşi a încercat să vândă presei detalii siropoase despre relaţia cu prinţesa. În 1994, Hewitt a colaborat cu scriitoarea Anna Pasternak la realizarea cărţii Princess in Love, care a devenit un bestseller şi care prezintă detalii despre povestea lor de iubire.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite