Reacția neașteptată a unui Golden Retriever când un hoț fură bicicleta stăpânului său. L-a cucerit și pe tâlhar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoț, care a pătruns într-un garaj și a furat o bicicletă în valoare de 1.300 de dolari, a fost prins în fapt de un Golden Retriever. Câinele a avut o reacție total neașteptată, la vederea intrusului.

Reacția neașteptată a unui Golder Retriever, la vederea unui hoț FOTO Arhivă
Reacția neașteptată a unui Golder Retriever, la vederea unui hoț FOTO Arhivă

Incidentul a avut loc pe data de 15 iulie, când un hoț din San Diego a intrat într-un garaj și a luat o bicicletă marca Electra, de culoare neagră, fabricată în 2019, cu trei viteze, notează publicația NDTV.

Valoarea acesteia se ridică la 1.300 de dolari.

Totuși, chiar în momentul în care era pe punctul de a-și lua tălpășița, câinele familiei s-a apropiat de el. Ce s-a întâmplat în continuare a fost întocmai opusul a ceea ce ar fi avut câinele de făcut.

Câinele l-a invitat pe hoț la joacă

Întreaga scenă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere. Pe imaginile care au ajuns la poliție se vede cum, în loc să-l latre pe suspect, patrupedul i-a adresat un salut prietenesc și l-a invitat să se joace cu el.

În mod normal, câinii, mai ales cei de talie mare, servesc și ca măsură de securitate a locuinței și ajută la descurajarea furturilor și jafurilor. Se pare că aici lucrurile au stat complet pe dos. Rasa Golden Retriever este, de altfel, cunoscută ca fiind foarte prietenoasă. Câinele s-a pus chiar cu burtica în sus, cerând să fie mângâiat.

Departamentul de Poliție din San Diego a distribuit imaginile pe Instagram, în încercarea de a obține câteva indicii despre suspect.

Într-o întorsătură destul de ciudată a evenimentelor, în timp ce suspectul era pe cale să scape, s-a oprit pentru a mângâia câinele care intrase în garaj”, au scris polițiștii.

Bună, amice!, îi spune suspectul câinelui. Vino aici! Ești cel mai tare câine pe care l-am cunoscut vreodată. Și eu te iubesc, continuă acesta.

Ulterior, suspectul a părăsit apoi locul, cu tot cu bicicleta ce nu îi aparținea.

Poliția l-a descris pe presupusul hoț ca fiind un bărbat alb, de aproximativ 30 de ani, ce purta o pălărie albastră și albă, o cămașă gri și pantofi sport portocalii. Bicicleta furată, care este evaluată la aproximativ 1.300 de dolari și prezenta un logo „8-ball” pe cadru.

Videoclip-ul a devenit viral, iar oamenii au început să glumească.

Câinele ăla era de genul „stai, stai, așteaptă... ai văzut restul garajului? Mai sunt multe, omule, a scris cineva.

Alții au remarcat că Golden Retrieverii sunt în mod natural sociabili și nu acționează niciodată cu suspiciune când văd un străin. Pentru paza și protecție, internauții au recomandat un ciobănesc german.

Pentru o secundă, m-am gândit că se va răzgândi când va vedea că câinele este foarte drăguț cu el”, a comentat altcineva.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite