Moffy, modelul cu strabism care provoacă normele industriei de modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
moffy

Industria modei continuă să provoace normele impuse chiar de ea, de-a lungul timpului, prin promovarea unor modele care acum câţiva ani nu ar fi fost primite în peisajul „femeilor perfecte”.

Frumoasa tânără a apărut, în această vară, pe coperta revistei-cult „Pop”, după ce a fost recomandată redactorului-şef de către un prieten. De la prima sa apariţie, imaginea neconvenţională a modelului este tot mai cerută, devenind acum chipul celor de la Storm Models, agenţia de modele care a descoperit-o şi pe Kate Moss.

Moffy suferă de strabism de când era mică, fapt care a transformat-o, peste noapte, în preferata industriei. Tendinţa ultimilor ani, care a inclus de la modele voluptoase pe podium până la transsexuali în prezentări pentru femei, pare să includă orice trăsătură considerată defect sau inconvenient până acum şi să o transforme într-un atribut personal.

moffy

Prima şedinţă foto a lui Moffy a inclus doar un tricou de fotbal britanic, fără ca modelul să fie machiat. Fotograful şi echipa editorială au fost atât de impresionaţi de rezultat, încât au hotărât pe loc să-i folosească imaginea pentru coperta revistei.

moffy

„Moffy nu fusese fotografiată niciodată de un profesionist, iar acest lucru oferă o spontaneitate incredibilă şedinţei foto. Am lucrat cu multe modele, dar am simţit nevoia de o schimbare la un moment dat”, a spus fotograful pictorialului, Tyrone LeBon. 

moffy

Citeşte şi:

Istoria modelelor cu forme, în fotografii

Nudurile capturate de un american spun adevărul despre femei

Imaginile care vor să le arate mamelor că sunt frumoase

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite