Mădălina Ghenea, îmbrăcată cu ie pe covorul roşu de la Cannes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea. FOTO Gulliver Getty Images
Mădălina Ghenea. FOTO Gulliver Getty Images

Actriţa Mădălina Ghenea a făcut o figură frumoasă la Cannes, unde a ales să poate o ie românească transparentă, brodată cu motive negre, combinată cu o pereche de pantaloni trei sferturi şi sandale cu toc înalt.

Frumoasa româncă a purtat ţinuta inspirată de portul tradiţional românesc cu ocazia şedinţei foto special programată pentru promovarea filmului italian „Youth/Tinereţe“, în care are un rol secundar, alături de actori precum Michael Caine, Rachel Weisz şi Paul Dano. Modelul de origine română şi-a prins părul într-un coc lejer pentru a pune în evidenţă bluza fină. Filmul „Tinereţe“ a fost selectat în competiţia oficială de la Cannes. 

ghenea

Mădălina Ghenea FOTO Gulliver Getty Images

Printre româncele prezente zilele acestea la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes s-a aflat şi actriţa Alexandra Dinu, care a atras atenţia cu două ţinute deosebite. Prima este o salopetă extrem de sexy, de culoare albă, cu un decolteu generos, la care a purtat o perche de pantofi stiletto. Simplitatea ţinutei elegante a contrastat cu rochiile somptuoase alese de cele mai multe vedete care au păşit pe covorul roşu. 

ghenea

De asemenea, Alexandra Dinu s-a remarcat şi la premiera filmului „Irrational Man“, regizat de Woody Allen, graţie unei rochii cu trenă, creaţie a designerului italian Renato Balestra,  

ghenea

Andreea Esca FOTO realitatea.net 

La rândul ei, prezentatoarea de televiziune Andreea Esca a optat pentru o rochie lungă, verde-smarald, care i-a pus în evidenţă bustul.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite