Îşi asortează hainele în fiecare zi, de 38 de ani: cum arată ţinutele care i-au făcut celebri FOTO

0
0
Povestea unui celebru cuplu de japonezi
Povestea unui celebru cuplu de japonezi

Indiferent de eveniment, Tsuyoshi şi Tomi Seki, un cuplu de japonzei care au 60 de ani, nu pleacă nicăieri fără să-şi asorteze ţinutele. S-au căsătorit în 1980 şi de atunci nu au ieşit din casă fără să aibă grijă ce poartă.

Tsuyoshi şi Tomi Seki, doi japonezi pensionari, au reuşit să strângă 785.000 de fani care le urmăresc postările pentru a vedea ce ţinute aleg în fiecare zi. De 38 de ani nu ies din casă fără a-şi asorta hainele.

„Nu este vorba doar de asortarea hainelor noastre. Încercăm să alegem ţinute care să completeze mediul înconjurător“, a spus Tsuyoshi citat de The Guardian

„Acum, în sfârşit, avem timpul să facem toate lucrurile pe care nu am avut timp să le facem atunci când lucram şi aveam de crescut copii. Vrem să arătăm că pensionarea poate fi foarte distractivă, mai ales dacă găsiţi ceva ce îţi place să faci împreună cu partenerul“, a spus Tomi.

Fiecare dintre fotografiile postate atrage zeci de mii de aprecieri şi comentarii de apreciere în japoneză, engleză şi multe alte limbi.

image

Cuplul îşi lansează propria linie de haine într-un magazin japonez.

image

Cei doi povestesc că au avut întotdeauna gusturi similare la haine, dar interesul celor care îi urmăresc pe Instagram i-a determinat să continue, chiar şi în timpul zilelor în care nu ies din casă sau merg doar la supermarket.

image
image
image
image
Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri