Îngheţata, devenită accesoriu în modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania de promovare desfăşurată în Piaţa Universităţii. FOTO La Strada
Campania de promovare desfăşurată în Piaţa Universităţii. FOTO La Strada

Fără să ţină cont de capriciile vremii, fashionistele şi bloggeriţele autohtone şi-au dat întâlnire, joi seară, la prima prezentare de modă proiectată 3D pe zidurile clădirii BCR din centrul Capitalei. Strada a luat locul podiumului în cea mai nouă campanie de promovare a primului brand de îngheţată numit simplu, La Strada.

Paharele de şampanie, cupele de îngheţată cu arome de vanilie sau de coacăze şi piesele excentrice stilizate de opt designeri autohtoni au descris, în linii mari, evenimentul organizat de brandul de îngheţată în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Îmbrăcate în salopete din piele, rochii decupate sau jeanşi prespălaţi, pasionatele de modă au urmărit o colecţie ce cuprindea 25 de ţinute inspirate de influenţele stradale. Andra Andreescu, Andreea Tincu, Cristian Samfira, Corina Vlădescu, Răzvan Firea, Mădălina Dorobanţu, Mirela Fraser şi Maria Marinescu sunt cele opt nume care au compus lista designerilor implicaţi în campania de promovare a unuia dintre brandurile româneşti de îngheţată.

 Brandul La Strada a apărut, în 2012, din dorinţa de a readuce îngheţata în locul în care s-a născut, adică pe stradă, spune Oana Stincel

Protagoniştii din showbiz au fost şi ei prezenţi la evenimentul ce a propus o asociere neobişnuită în industria modei. Moderatoarea TV Andreea Raicu şi emblema trustului Pro TV, Andreea Esca, şi-au făcut apariţia în cortul special amenajat.

Andreea Raicu, una dintre ambasadoarele brandului. FOTO La Strada

andreea raicu

Instalaţi sub umbrelele roz cu buline albe, o parte dintre invitaţi admirau showul din culise, în timp ce alţii degustau aromele de îngheţată şi se bucurau de „valul de bliţuri“.

Îngheţata trăieşte pe stradă

Pe zidurile clădirii aflate în apropierea cortului, oraganizatorii se jucau, deja, cu elementele arhitecturale şi îi invitau pe oaspeţi să urmărească o colecţie realizată în conformitate cu legile vestimentare ale străzii. Astfel, la obloanele instituţiei bancare au apărut 18 cupe de îngheţată cu arome de mango, căpşuni şi caramel. „Clădirea s-a demontat şi s-a montat. Am folosit efecte de Matrix“, a explicat Oana Stincel, purtătorul de cuvânt al brandului.

la strada inghetata

Fiecare designer a propus trei ţinute pentru defilarea proiectată 3D. Desigur, au existat şi excepţii, Răzvan Firea, fiind singurul artizan al modei care a avut onoarea să expună patru piese în cadrul showului desfăşurat, joi seară. Fiul vitreg al Gabrielei Vrânceanu-Firea, moderatoarea TV, a venit alături de câţiva prieteni la evenimentul semnat de La Strada.

Un alt designer care a acceptat invitaţia lansată de brandul de îngheţată a fost Cristian Samfira, un nume important din industria modei autohtone. Întrebat de ce a ales să-şi asocieze brandul cu o marcă de îngheţată, designerul a explicat că luxul şi noutatea produselor sunt şi atributele caracteristice colecţiilor sale. „Am prezentat o rochie de culoare albastru electric, o rochie cocktail şi o ţinută gri cu aplicaţii din piele“, şi-a descris Samfira piesele proiectate pe clădirea din Piaţa Universităţii.

la strada

Andreea Tincu a mărturisit că unul dintre lucrurile ce au determinat-o să spună „Da“ proiectului a fost ambalajul inedit al îngheţatei. În ceea ce priveşte ţinutele expuse joi seară, designerul autohton a punctat că acestea au fost prelucrate după accesoriile sale vestimentare prezentate la Amsterdam. „Am creat trei rochii, cu aplicaţii exterioare, folosindu-mă de materiale naturale“, a conchis Tincu.

la strada

Înapoi în trecut

Reprezentatul companiei este de părere că îngheţata a pierdut foarte mult din importanţa de altădată deoarece ea „nu mai trăieşte pe stradă“. „Ceea ce ne aşteptăm în urma campaniei este ca oamenii nu doar să mănânce îngheţata La Strada, ci să o poarte ca pe un simbol al modei“, a conchis purtătorul de cuvânt al brandului.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite