Cele mai controversate rochii din istoria galei Globul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică vom urmări cu sufletul la gură decernarea premiilor Golden Globes 2014, în cadrul ediţiei cu numărul 71, cu ochiul analitic concentrat pe apariţiile glamour de pe covorul roşu. Inspirate sau nu, ţinutele pentru o asemenea seară sunt întotdeauna memorabile – aşa cum au fost şi de-a lungul anilor.

Indiferent că sunt rafinate şi pline de eleganţă, fie îndrăzneţe şi bizare, alegerile vestimentare au tot încadrat multe dintre starurile de Hollywood, în special frumoasele cinematografiei, în posteritate.

Aşadar, să aruncăm o privire în trecut, de prin anii 2000, să vedem care au fost cele mai discutate şi mai controversate rochii alese de actriţele noastre preferate!

Olivia Wilde

În 2011, frumoasa actriţă a purtat o rochie de prinţesă, semnată Marchesa, foarte strălucitoare şi în nuanţe preţioase, în degrade. Superbă!, de parcă ai privi cerul înstelat!

Angelina Jolie

Alegerile ei pe covorul roşu au fost mai tot timpul sobre şi în nuanţe de gri sau simple, negre, aşadar nu ne mirăm că în 2007 a ales această rochie St. John, cu corset, dar de o eleganţă seducătoare. Bineînţeles, l-a avut la braţ pe Brad Pitt, accesoriul suprem.

Jennifer Aniston

Deşi rochia nu pare specială, este îndrăzneaţă. Probabil Jen a fost cea care a iniţiat trendul de sân la vedere, încă din 2004, când a purtat această ţinută neagră Valentino, foarte, foarte, foarte decoltată şi sexy, în stilul necaracteristic al actriţei.

Vezi şi mai multe rochii extravagante din istoria Golden Globes pe www.okmagazine.ro!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite