FOTO Puloverele urâte de Crăciun sunt din nou la modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un american s-a îmbogăţit în iarna aceasta după ce şi-a deschis un magazin şi a vândut 30.000 de pulovere roşii de Crăciun, accesorizate cu fulgi de nea, oameni de zăpadă şi Moşi bărboşi.

Americanii s-a înghesuit la uşa buticului vintage F as in Frank, din Columbia Britanică, pentru a cumpăra celor dragi pulovere cu tematică, împodobite cu reni sau Moşi Crăciun cu figuri dubioase. Doar anul acesta, proprietarul Drew Heifetz a vândut peste 30.000 de articole vestimentare. 

„Am încercat să aducem un suflu nou în industria modei de Crăciun, să creăm o cultură un pic mai nebună“, a povestit Heifetz jurnaliştilor.

De la binecunoscutele Crăciuniţe până la Grinch, cel care a furat Crăciunul, moda străzii din ultimii ani este populată de indivizi cu coarne de ren, betală pe post de colier şi globuleţe în loc de cercei. Iar anul acesta tendinţele par să meargă şi mai departe, având în vedere că retailerii lansează pe piaţă bluze împodobite cu LED-uri şi cravate care colindă.

Spre exemplu, anul acesta, într-un magazin din Dallas numit „Buticul cu pulovere urâte de Crăciun“, clienţii s-au înghesuit să cumpere cele mai kitchoase bluze, potrivit odditycentral.com.

image

 „Cu cât puloverul era mai sclipicios, cu atât avea mai multă priză la public“, a declarat proprietarul Jeremey Turner. 

„În urmă cu câteva săptămâni am avut o bluză cu un Moş Crăciun care se căţăra pe fereastră. Era chiar îngrozitor modelul, dar s-a vândut ca pâinea caldă“, a completat acesta.

pulovar craciun

Retailerii nu sunt deloc îngrijoraţi că vor rămâne cu marfa pe stoc anul acesta. Cu siguranţă, tendinţele anilor următori vor transforma perioada de iarnă într-o chemare la viaţă a tuturor creaturilor şi personajelor care au legătură cu Crăciunul. Aşa cum s-a întâmplat şi în 2013.

Citeşte şi:

Cum să eviţi moda penibilă de Crăciun 

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite