FOTO Manechinul-cameleon: tânăra care a renunţat la plete şi machiaj ca să prezinte modă masculină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elliott Sailors, unul dintre manechinele de succes ale agenţiei americane Ford, a decis să facă o „reconversie profesională“ şi şi-a tăiat pletele blonde pentru a defila în prezentările de modă destinate bărbaţilor.

Conştientă fiind de standardele dure lansate în modă, domeniul în cadrul căruia vârsta de 20 şi ceva de ani te scoate pe tuşă, Elliot Sailors a renunţaţ la prezentările închinate sexului frumos pentru a defila în piese vestimentare masculine.

„Am făcut această schimbare pentru că mi-am dorit să nu-mi închei cariera. Spre deosebire de modelele feminine, bărbaţii nu trebuie să fie veşnic tineri pentru a-şi menţine locul de muncă şi după ce depăşesc o anumită vârstă“, a explicat americanca de 31 de ani, într-un interviu acordat publicaţiei „The National Post“.

Deloc deranjată de conversia feminin-masculin, Sailors a explicat că această schimbare a fost cea mai avantajoasă alternativă pentru ea, având în vedere că natura a înzestrat-o cu trăsături masculine. „Am un maxilar lat, o frunte largă şi sprâncene groase. Mereu îmi spuneam că arătat asemenea unui bărbat machiat“, a mărturisit tânăra. Chiar dacă industria a împins-o să-şi reevalueze opţiunile, Elliot Sailors şi-a păstrat alături soţul şi stilul de viaţă.

„Adam (soţul lui Elliot - n.r.) m-a avertizat că oamenii vor judeca diferit schimbarea mea, dar nu şi-a dat seama că acest lucru se va resfrânge şi asupra lui“, povesteşte tânăra, argumentând că persoanele necunoscute îi consideră homosexuali.

Elliot, pe vremea când poza ca model feminin 

image

Schimbarea nişei în care activează are, totuşi, şi părţile ei bune, explică Elliot. Astăzi, blonda, care între timp şi-a tuns pletele şi s-a ras pe jumătate din cap, nu mai este nevoită să poarte tocuri sau să se machieze.

image
image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite