FOTO Catalogul femeilor care nu se sperie de forme

0
0
Shareefa J., Gabi Gregg, Jada Sezer şi Robyn Lawley, modele plus-size în noul catalog
Shareefa J., Gabi Gregg, Jada Sezer şi Robyn Lawley, modele plus-size în noul catalog

Modelul plus-size Robyn Lawley, acompaniat de mai multe femei voluptoase, fără frică să-şi etaleze formele, au pozat într-un catalog de costume de baie, care loveşte direct în obsesia societăţii faţă de siluetele extrem de subţiri.

Jada Sezer, Shareefa J şi bloggeriţa plus-size Gabi Gregg, alături de Lawley, au pozat pe insulele Turks şi Caicos într-o gamă largă de costume de baie , dedicate femeilor cu forme. Realizat în stilul catalogului „Sports Illustrated Swimsuit Issue”, producătorii au vrut să surprindă „încrederea şi şarmul diferitelor tipuri de corpuri care există în lume”.

Pentru a fi accesibil tuturor, calendarul digital va fi disponibil gratuit pe Swimsuits For All. Imaginile folosite lunar arată femei relaxate în privinţa felului în care arată, în timp ce-şi dezvăluie formele în costume de baie. 

Într-un videoclip realizat în culine, Robyn Lawley, imaginea a mai multor branduri vestimentare, a dezvăluit că mereu a avut probleme în a-şi găsi costumul de baie potrivit, la înălţimea de 1.87 m. Motiv pentru care s-a folosit de lenjeria intimă pe plajă, în adolescenţa sa. 

image

„Mi se pare trist că reprezentantele femeilor din cultura mainstream sunt, de obicei, atât de mici, pentru că în lume există o adevărată diversitate”, a spus Gabi Gregg. 

image

„Ceea ce cred că se întâmplă după este că multe dintre fetele de astăzi au impresia că este ceva în neregulă cu ele dacă nu arată perfect. Noi suntem aici să schimbăm această mentalitate”, a completat bloggeriţa. 

image

Astfel de iniţiative sunt primite bine de către public, mare parte a comentariilor lăudând proiectul. 

Citeşte şi:

Ipocrizia din moda plus-size

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri