Fatkini – noua variantă a bikinilor pentru persoanele supraponderale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bloggerul de modă Gabi Gregg a colaborat, pentru prima dată, cu brandul Swimsuits for All (Costume de Baie pentru Toţi), iar produsul realizat s-a epuizat repede, lăsând dezamăgiţi mii de doritori. Produsul „Fatkini“ (bikini pentru graşi) a întâmpinat probleme de patent al invenţiei, dar şi o cerere neaşteptat de mare

Gabi Gregg, ea însăşi o persoană masivă, a promovat termenul de „fatkini“ anul trecut, ca o răzbunare pe obsesia societăţii cu femeile slabe. Ea a conceput colecţia de cinci modele de costume de baie pentru a convinge femeile să renunţe la complexe şi să îndrăznească să poarte un costum de baie din două piese, notează „Daily Mail“.

Într-o epocă în care anorexia este la modă, Gabi Gregg a câştigat notorietate pe internet după ce a postat o solicitare pentru femeile de toate formele şi mărimile să-i trimită poze cu ele în costume de baie. 31 de femei au răspuns rugăminţii de a participa la galeria foto a lui Gabi, intitulată „Fatkini“. Ea a fost imediat lăudată pentru iniţiativa inspirată de a oferi femeilor încredere în sine.

Sunt foarte pasionată de femeile cu mărimi mari şi care poartă costume de baie cu mândrie, fără să pară că-şi cer scuze“, scria Gabi pe bloggul ei, GabiFresh, cu doar câteva săptămâni înaintea lansării colecţiei.

„«Fatkini» dă o nouă imagine preconcepţiilor despre femei, despre imaginea promovată a femeilor slabe şi despre costumele de baie. Ideea că toate femeile pot arăta minunat într-un costum de baie este chiar baza companiei noastre“, spune Moshe Laniado, directorul firmei partenere, Swimsuits for All.

Una dintre cliente, Bella, şi-a dorit foarte mult un costum de baie de-al bloggeriţei Gregg. „Mi-am comandat produsul la ora 9, în dimineaţa zilei de 15 mai, asta după ce am aşteptat peste o lună punerea în vânzare. Am primit un telefon astăzi prin care am fost informată despre anularea comenzii mele. Au rămas fără produse“, spune Bella pentru „Daily Mail“.

Se pare că, imediat ce „fatkini“ au fost puşi în vânzare, clienţii nerăbdători au comandat produsul şi chiar au primit confirmări la comanda lor. Dar, câteva zile mai târziu, clienţii au fost anunţaţi că li se vor returna banii trimişi în avans, bucuria lăsând loc tristeţii deoarece comenzile nu au putut fi onorate, primul model care a fost epuizat fiind „bikini galaxy“, prezentat chiar de Gabi Gregg.

image

(Gabi Gregg şi modelul de costum de baie care a fost epuizat imediat FOTO DailyMail)

Swimsuits for All a anunţat că nu va mai face „fatkini“, deoarece a durat trei luni realizarea acestui stoc. Dar, se pare, că acum „fatkini“ sunt disponibili pentru publicul american, susţine „Daily Mail“.

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri