Un cuplu a primit o felicitare de la regina Elisabeta a II-a chiar în ziua în care aceasta a murit

0
Publicat:

Regina Elisabeta a murit joi, 8 septembrie, iar în aceeași zi, un cuplu din Marea Britanie a primit o felicitare de la aceasta. 

Un cuplu a primit o felicitare de la suvernană în ziua morții ei / Foto Getty Images
Un cuplu a primit o felicitare de la suvernană în ziua morții ei / Foto Getty Images

Tricia și Ray Pont din Godalming, Surrey, și-au sărbătorit joi cea de-a 60-a aniversare a căsniciei lor, iar acest moment este marcat cu o felicitare de la suverană.

Cuplul de pensionari a aflat despre boala reginei în timp ce luau prânzul festiv. Aceștia au spus pentru BBC că a fost „o zi cu sentimente contradictorii” pe care „nu o vor uita niciodată”.

Tricia Pont a spus: „Am fost atât de încântată să deschid felicitarea. M-am gândit că va fi un moment atât de minunat pentru familia noastră.”.

Felicitarea e cu atât mai prețioasă și mai emoționantă, întrucât am fost unii din ultimii oameni care au primit corespondență de la ea.”

Ray Pont a povestit că au venit „amândoi acasă de la masa de prânz” și au „privit felicitarea”, dându-le lacrimile. „Am fost absolut devastați și atât de supărați”.

Tricia a descris modul în care felicitarea avea pe față o fotografie a Reginei făcută pe balconul Palatului Buckingham la jubileul ei de diamant din iunie.

Ea a spus: „Înseamnă atât de mult. Avea un mesaj minunat înăuntru și era semnat de mână”.

Felicitare de la Regina Elisabeta / Foto BCC / Ray Pont
Felicitare de la Regina Elisabeta / Foto BCC / Ray Pont

Tricia, acum în vârstă de 80 de ani, s-a descris ca fiind o „regalistă totală” încă din copilărie.

Ea a descris cum părinții ei au dus-o la Londra în 1947, în noaptea dinaintea nunții Reginei: „Stăteam pe balustradele Palatului Buckingham când au ieșit pe balcon. A fost minunat”.

Aceasta a spus că, cu altă ocazie, a mers la o petrecere în grădina Palatului Buckingham, în numele Asociației Ghidelor, unde se afla și regina.

Ea a spus: „Regina a fost o parte intrinsecă a întregii mele vieți. Mă simt foarte privilegiată că am luat contact cu Majestatea Sa”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite