De la muncitor sărac la cel mai urmărit influencer TikTok: povestea de succes a lui Khaby Lame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Khaby Lame, un tânăr de 22 de ani, a ajuns să fie cel mai urmărit influencer de pe TikTok, având peste 150 de milioane de urmăritori.

Khaby Lame Foto captură din filmulețele demonstrative de pe TikTok
Khaby Lame Foto captură din filmulețele demonstrative de pe TikTok

Khabane Lame a lucrat ca muncitor într-o fabrică din Italia și a fost concediat în martie 2020.

În perioada aceea, Lame a început să se orienteze către TikTok, unde și-a dedicat o mare parte din timp pentru a crea conținut. Între cei 4 pereți ai casei familiei sale, a început să creeze schițe umoristice, care ironizau sarcastic și satiric sfaturilecare mai mult complică lucrurile decât să le ușureze

Familia lui a locuit în adăposturi publice

Khaby Lame s-a născut pe 9 martie 2000, în Senegal, iar familia lui s-a mutat în Italia când avea un an. Au locuit într-un complex de locuințe publice din Chivasso, un oraș metropolitan din Torino, în regiunea Piemonte, potrivit ziarului Il Fatto Quotidiano.

Orașul are o populație mică, de 26.000 de locuitori. Influencerul locuia acolo împreună cu părinții și cei trei frați ai săi. În prezent, el locuiește în Milano împreună cu agentul său.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, Lame a declarat că orașul „m-a educat”. Prin succesul său, a spus el publicației, dorește să își ajute prietenii și familia.

Will Smith a fost sursa sa de inspirație

În copilărie, visul său era să devină actor ca Will Smith. Inițial, Lame nu a putut găsi o nișă pentru munca sa, dar ulterior a descoperit videoclipurile care încercau să rezolve probleme care nu existau de fapt și a făcut publicul să râdă arătând cât de banale sunt acestea.

Khaby Lame a povest că a început să posteze videoclipuri cu el însuși simplificând soluții complicate în timp ce ridică din umeri. „Scopul meu este să distrez oamenii", a declarat Lame pentru Corriere della Sera.

Celebru, dar tăcut

Khaby Lame a spus că, deși gesturile sale comice au fost accidentale, alegerea sa de a crea videoclipuri fără să vorbească nu a fost una întâmplătoare. „M-am gândit la o modalitate de a ajunge la cât mai mulți oameni. Iar cel mai bun mod a fost să nu vorbesc", a declarat el pentru CNN, citează Luxurylaunches

Pe două liste ale Forbes 2022 simultan

A avut onoarea de a apărea în 2 liste Forbes 2022 simultan. Lame a fost nominalizat pentru Topul Creatorilor 2022 pe locul 8 din 49 și a fost desemnat reprezentantul Artei și Culturii pentru Topul Forbes Under 30 Europe 2022.

Având un total de peste 230 de milioane de urmăritori pe toate canalele de socializare, conform Forbes, influencerul a devenit imaginea Web3 și a semnat în iulie un acord cu casa de schimb de criptomonede Binance conform TechCrunch.

De asemenea, în februarie, Khaby Lame a semnat un contract pe mai mulți ani cu Hugo Boss în calitate de ambasador global al acestuia și a  lansat colecția Boss x Khaby Capsule Collection pentru primăvara/vara 2022.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite