Articol publicitar

Cum să ai o garderobă mereu la modă cu bani puţini

0
0

Cu toţii râvnim la ţinutele pe care le îmbracă vedetele şi care poartă semnăturile celor mai renumiţi designeri. Din păcate, însă, ele sunt foarte scumpe pentru buzunarele noastre şi nu foarte multă lume îşi permite să achiziţioneze piese ale brandurilor de lux. Sau poate că da? Noi îţi oferim soluţia prin care să arăţi de milioane şi cu bani puţini!

Ţinute pentru ocazii deosebite

Deşi fiecare are stilul propriu, există anumite articole de îmbrăcăminte care nu se demodează niciodată, de aceea ele ar trebui să fie prezente în fiecare garderobă. Asta înseamnă că le cumperi o dată, dar le vei purta mai multe sezoane la rând, fără să îţi faci griji că nu ţii pasul cu moda. Pentru că tuturor ne place să ne răsfăţăm cu o haină de calitate, îţi sugerăm două moduri smart de a face cumpărături, într-un stil mai economic: în primul rand, transformă-te într-un adevărat vânător de reduceri. Să fii la modă nu înseamnă că trebuie să fii cel care cumpără primul o anumită piesă vestimentară din colecţiile noi, ci poţi foarte bine să aştepţi până ce marile magazine lansează reduceri. Apoi, o altă idee este să cumperi haine second-hand. Nu merge pe premisa că au fost purtate înainte, pentru că ele sunt tratate chimic şi curăţate înainte de a fi puse la vânzare, iar, dacă vrei, le mai poţi spăla o dată înainte de purtare. Comandă-le online, fără să mai fie nevoie să mergi în magazine, de pe mydressing.ro.

Cu certitudine, din garderoba nu au cum să lipsească ţinutele pentru ocazii mai speciale, care sunt în general fuste, rochii şi bluze elegante în dulapurile doamnelor sau costume şi pantofi, aşa cum se întâmplă în cazul bărbaţilor. Poţi cumpăra produse premium din centre outlet, mai ales că acum este momentul oportun în care să o faci, deoarece Fashion House te aşteaptă cu oferte speciale la MangoOutlet. Cine a spus că stilul este pentru cei foarte bogaţi?

Comod şi trendy: stilul casual

Cele mai multe dintre hainele pe care le avem în garderobă, sunt probabil cele care se încadrează în stilul casual. Acesta este foarte versatil, oferindu-ţi libertatea de a combina diverse piese şi texturi, în look-ul de zi cu zi. O tinută casual poate este adecvată pentru a merge la film, la cumpărături, în vacanţă, la şcoală sau la serviciu şi prinde foarte bine orice siluetă şi caracter, tocmai pentru că are în centrul său confortul celui care o poartă. Tricoul, jeanşii, teneşii şi jachetele sunt elementele vestimentare care caracterizează stilul casual.

Un outfit pe care să îl porţi de zi cu zi nu este nicidecum plictisitor sau banal. Un trend din ce ce mai popular este reprezentat de integrarea în ţinutele casual a diverselor modele de adidasi de alergare. Asortaţi la o pereche de jeanşi conici şi cu un hanorac, un tricou sau chiar o cămaşă în partea de sus a corpului, aceştia formează o combinaţie care se bucură de mult succes, mai ales printre tineri.

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite