Articol publicitar

Cum alegem o geantă de calitate, elegantă şi în tendinţele modei?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Colecţiile de genţi sunt întotdeauna atât de variate încât este foarte greu să te decizi ce să alegi. Poţi folosi poşete, serviete, plicuri, rucsacuri etc. Pentru a fi frumoasă, fiecare femeie trebuie să acorde o atenţie deosebită ţinutei vestimentare, dar şi accesoriilor.

Dacă decizi să faci cumpărături pentru a-ţi completa garderoba, nu te grăbi, alege cu răbdare doar lucruri de bună calitate. Geanta trebuie să fie elegantă dar şi practică deoarece stă la baza ţinutei vestimentare. Înainte să o cumperi ea trebuie inspectată cu atenţie, pentru a vedea dacă este exact ceea ce cauţi.

Calitatea ei se vede chiar de la prima vedere, din aspectul ei exterior, al modelului şi dimensiunilor pe care le are (înălţime, lungime, lăţime), cum sunt realizate cusăturile, cum este aplicat fermoarul, cum se prezintă clapa, burduful, fundul, cureaua pentru umăr şi curelele de mână. Desigur trebuie urmărit şi modul cum sunt îmbinate piesele tiparului sau realizate cusăturile, cum sunt făcute finisările şi care este aspectul căptuşelii. Trebuie să ştii ce culori se poartă în diferite perioade, ce material să alegi în funcţie de sezon.

De ce sunt recomandate genţile de piele?

advert

Astfel de produse sunt elegante dar destul de costisitoare. Au avantajul de a fi realizate din piele naturală care are o calitate superioară înlocuitorilor din piele, lucru ce se vede chiar din aspectul exterior. Pielea naturală este plăcută la atingere – netedă şi moale – poate fi întreţinută destul de uşor.

În cazul în care este o piele mai fină şi pretenţioasă (ex. pielea întoarsă) poate fi necesar să se aplice un tratament deosebit pentru curăţarea ei. Genţile din piele au căptuşeala rezistentă, portmoneul şi cordonul tot din piele naturală, capătul cordonului prins cu un dispozitiv metalic.

Avantajele genţilor din materiale textile:

Un prim avantaj al genţilor de acest fel este că au un preţ mai mic decât genţile din piele. De altfel, dacă am căuta genţi damă, cele mai multe rezultate ar fi produse din materiale textile. Majoritatea sunt destul de încăpătoare, ceea ce permite femeilor să-şi ţină şi să-şi transporte în ele multe lucruri necesare. Totuşi nu trebuie să se poarte obiecte prea grele deoarece acestea pot duce la deformarea genţii şi la deteriorarea ţesăturii din care este fabricată.

Cunoşti semnificaţia termenului taschen?

Gama de materiale textile este suficient de variată (de la materialele din fibre naturale – in, bumbac - la ţesăturile sintetice), iar tipurile de genţi diferă şi în funcţie de culoare, formă şi dimensiune. Varietatea de culori şi imprimeuri fac din aceste produse cele mai elegante accesorii pentru femei, recomandate îndeosebi pentru sezonul cald. Astfel de produse sunt uşor de întreţinut, pot fi spălate cu detergent şi uscate la aer oricând este nevoie. În funcţie de tipul de material folosit la realizarea produsului, pe eticheta acestuia vor fi indicate condiţiile de spălare optime.

advert

Nu trebuie totuşi exagerat cu numărul de spălări la un produs de acest fel deoarece după spălări repetate, în timp îşi poate pierde din calitate (se poate decolora, îşi pierde din aspectul nou şi luminos de la început). Genţile se pot spăla manual sau chimic. Dacă este un model mai deosebit, dintr-un material mai delicat, în niciun caz nu se curăţă la maşina de spălat. Producătorii recomandă genţile textile pentru a fi utilizate în orice ocazie, la muncă, la plimbare, la plajă, în călătorii, etc.

În general, designerii urmăresc să facă întotdeauna lucruri de cea mai bună calitate, să completeze gama de produse pentru femei şi în ceea ce priveşte articolele de marochinărie – genţi deosebite, creaţii unice, care să fie pentru diferite gusturi. Principalul obiectiv este de a prezenta noi sortimente de genţi – aceasta fiind pasiunea lor – iar apoi desigur de a-şi creşte afacerea. În fiecare an apar expoziţii sau prezentări de modă cu noi colecţii complete de genţi elegante, deosebite, în trend. La baza stilului fiecărui producător de genţi stă talentul, creativitatea, experienţa acumulată în design, modă şi artă.

În engleză se spune bags, dar termenii în limba engleză pentru, rucsacuri, genţi de umăr, portofele, plicuri, genţi de voiaj sau geamantane îi cunoşti?

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite