Articol publicitar

Cele mai populare trenduri în materie de diamante pentru cea de-a doua jumătate a anului 2016

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un inel cu diamant va fi întotdeauna o bijuterie aparte, însă şi acestei piese i se pot adăuga elemente care s-o transforme într-una spectaculoasă. Chiar şi în cazul diamantelor există trenduri care se schimbă de la an la an. Aşadar, dacă vrei să fii în pas cu tendinţele celei de-a doua jumătăţi a anului 2016, află cum trebuie să arate inelul cu diamant perfect din toate punctele de vedere.

Banda inelului – un aspect care face diferenţa

Nu doar pietrele preţioase pentru care optezi sunt importante într-o astfel de investiţie, şi banda inelului contează enorm pentru că aceasta poate pune sau nu în valoare nestematele alese. Dacă vrei ca inelul pe care îl porţi să aibă un aspect modern, optează pentru o bandă pătrată. Această nu a devenit un trend doar din punct de vedere stilistic, dar şi pentru că se fixează mai bine pe deget. În cazul în care îţi plac lucrurile ieşite din comun, atunci te-ndemnam să alegi pentru inelul tău o bandă cu accente florale şi o singură piatră preţioasă. 

image

Ce tipuri de diamante se poartă?

Diamantul clasic nu se va demoda niciodată, dar trendurile acestui an pun în evidenţă briliantele natural colorate, care scot din anonimat orice inel. Ce-i drept, diamantele colorate sunt mai rare şi mult mai costisitoare, însă astfel de bijuterii fură privirile oricui. Însă, în cazul în care nu vrei să renunţi la diamantul clasic, îl poţi completa cu alte pietre preţioase colorate de-a lungul benzii alese. Safirele şi smaraldele sunt o alegere potrivită, alături de un diamant, sau pentru a-i oferi inelului o notă mult mai personală, accesorizeaza briliantul ales cu un set de pietre semipreţioase specifice zodiei tale. 

 Forme în tendinţe pentru diamante

Dacă în anii precedenţi erau în tendinţe tăieturile rotunde, ovale şi tip “printesa”, în cea de-a doua jumătate a acestui an sunt la mare căutare inelele cu diamante în formă de pară sau marchiză. Aceste tipuri de tăieturi sunt înguste şi ascuţite şi au un beneficiu fizic major – dau senzaţia de alungire a degetelor.  

image

Combină mai multe tipuri de metale 

Aşa cum am mai spus, ce este clasic nu se demodează niciodată, dar pentru a fi în pasul cu tendinţele acestui an ar trebui să ţii cont de cele spuse mai sus şi, nu în ultimul rând, de tipul de metal pe care îl alegi în realizarea inelului cu diamant. Dacă îţi plac mai multe tipuri de metale, nu trebuie să îţi mai faci griji pentru că mixul între aur galben şi aur alb sau aur galben şi aur roz este noul trend al anului 2016. Pentru persoanele care tind mai mult spre partea clasică,  se poate opta pentru o bandă realizată din aur roz, în loc de aur alb sau aur galben.

Pentru că mulţi cumpărători pun accentul pe alegerea pietrei preţioase, restul elementelor care alcătuiesc un inel sunt, de cele mai multe ori, cele clasice. Dar când vine vorba de o astfel de investiţie, este important să iei în calcul toate aspectele care pot transforma inelul dorit într-unul cu totul şi cu totul special.  

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite