Cel mai bogat om din Asia își căsătorește fiul cel mic: la eveniment este așteptată Rihanna. Codul vestimentar se întinde pe 9 pagini

0
Publicat:

Anant Ambani se căsătorește, iar tatăl său - cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani - nu precupețește niciun efort pentru a-i sărbători nunta.

Anant Ambani, alături de mama sa, Nita și viitoarea soție, Radhika Merchant
Anant Ambani, alături de mama sa, Nita și viitoarea soție, Radhika Merchant FOTO Profimedia

În calitate de președinte al companiei Fortune 500 Reliance Industries, Ambani senior are o avere estimată la 111 miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index. Acest lucru îl face cea mai bogată persoană din Asia și al 11-a cel mai bogat om din lume.

Anant Ambani urmează să se căsătorească cu Radhika Merchant, fiica CEO-ului Encore Healthcare, Viren Merchant, în luna iulie. Petrecerea pre-nunțială a cuplului, care va dura trei zile, urmează să înceapă vineri în Gujarat, India.

Potrivit Business Insider, care citează The Hindu, miercuri, 28 februarie, Ambani și viitoarea sa soție au găzduit o cină comunală pentru 51.000 de locuitori locali din Gujarat.

Evenimentul a avut loc în satul Jogwad, lângă Reliance Township din Jamnagar.

Potrivit publicației, servirea hranei comunității în timpul evenimentelor familiale deosebite a fost întotdeauna o tradiție a familiei Ambani.

Potrivit Reuters, la petrecerea pre-nunțială va cânta Rihanna.

Un fan a postat un videoclip pe Instagram cu mai multe cutii de lemn care sunt transportate dintr-o sală de sosiri de la aeroport, cu descrierea „Bagajul Rihannei a sosit în India.”

Ce a adus cu ea? O casă pliantă?” a comentat cineva sub postare, la care Rihanna a răspuns: „Scena nu încăpea în bagajul meu de mână.”

Ce vedete au participat la nunțile familiei Ambani

Și atle mega-staruri au cântat la nunțile familiei Ambani în trecut.

În 2018, Beyoncé a cântat la ceremonia pre-nunțială a lui Isha Ambani și Anand Piramal. Isha este singura fiică a lui Mukesh Ambani și sora mai mare a lui Anant.

În 2019, solistul trupei Coldplay, Chris Martin și The Chainsmokers au încântat invitații care au participat la petrecerea pre-nunțială a lui Akash Ambani - fratele mai mare al lui Anant - și Shloka Mehta din Elveția. Cuplul l-a avut invitat și pe Adam Levine. La aceste petreceri au participat peste 1200 de invitați.

De asemenea, se presupune că unele dintre cele mai mari nume din lumea tehnologiei vor participa la petrecere, printre care Bill Gates, Mark Zuckerberg și Sundar Pichai.

CEO-ul Disney, Bob Iger, este, de asemenea, probabil să fie pe lista de invitați, conform Reuters. La începutul săptămânii, Reliance Industries și Disney au anunțat o fuziune în valoare de 8,5 miliarde de dolari a activelor lor de televiziune și media de streaming din India.

Petrecere cu animale exotice

Conform unui program de evenimente publicat de The Times, în prima zi va fi o petrecere cu cocktailuri.

În cea de-a doua zi, invitații vor fi duși la centrul de salvare a animalelor Reliance pentru „o plimbare în sălbăticie”, conform The Times. Centrul de salvare a animalelor este proiectul personal al mirelui.

Seara, invitații vor participa la un „mela rouge”, conform The Times. „Mela” poate să se refere la o târg sau la un festival.

Ultima zi include un eveniment „tusker trails” în care invitații își vor petrece după-amiaza „înconjurați de minunile naturii”. La eveniment vor fi peste 200 de elefanți, 300 de feline mari și 120 de reptile anterior expuse riscului de a fi vândute sau vânate, conform The Times.

Pe lângă codul vestimentar de nouă pagini, vor fi disponibili și stilisti și artiști de machiaj pentru invitați, a raportat The Times.

Codul vestimentar include purtarea temei „febra junglei” și a „pantofilor confortabili” pentru vizita la centrul de salvare a animalelor din a doua zi și a costumelor indiene „sclipitoare” pentru mela, conform The Times.

Înaintea nunții, familia Ambani a construit 14 temple noi în Jamnagar.

La sfârșitul lunii martie, Fundația Reliance a distribuit un videoclip pe canalul său oficial de YouTube care prezintă progresul construcției templelor.

În videoclip, fondatoarea și președinta Fundației Reliance, Nita Ambani - soția lui Mukesh Ambani și mama celor trei copii ai săi – apare vorbind cu diferiți credincioși, precum și cu artiștii implicați în proiectarea templelor.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite