Beyoncé, recital privat la nunta fiicei celui mai bogat om din India. Ce ţinută extravagantă a purtat artista FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyonce FOTO Guliver/Getty images
Beyonce FOTO Guliver/Getty images

Beyoncé a susţinut un concert privat în oraşul Udaipur, la nunta fiicei celui mai bogat om din India, magnatul Mukesh Ambani (61 de ani). Cântăreaţa americană a îmbrăcat o ţinută specială pentru acest eveniment.

Beyoncé a susţinut în acest weekend un concert privat pentru fiica celui mai bogat om din India, în cadrul sangeet, o ceremonie cu muzică şi dans care precede în mod normal nunta tradiţional indiană. 

Deşi nunta tinerei Isha Ambani (de 27 de ani) cu miliardarul indian Anand Piramal (33 de ani) este programată pentru miercuri, în Mumbai, festivităţile organizate cu prilejul acesteia au început încă din weekend. 

Beyoncé a purtat pentru acest eveniment o rochie extravagantă care imită sari-ul, roşie, cu aplicaţii aurii, ce poartă semnătura designerului Abu Jani Sandeep Khosla şi pe care a asortat-o cu mai multe bijuterii, printre care şi un accesoriu pentru cap, scrie Daily Mail.

        View this post on Instagram                       A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Dec 9, 2018 at 11:47am PST

Magnatul Mukesh Ambani, directorul general al Reliance Industries, este cel mai bogat om din India şi are o avere de aproximativ 47 miliarde de dolari. Onorariul primit de diva americană, care s-a deplasat în India pentru recital, nu a fost, însă, dezvăluit. 

  

View this post on Instagram #Beyonce gives us a glimpse of her magical voice at #IshaAmbani and #AnandPiramal’s pre-wedding event. A post shared by Filmfare (@filmfare) on Dec 9, 2018 at 10:07am PST

Printre celebrităţile invitate la nuntă figurează mai multe personalităţi, printre care tinerii proaspăt căsătoriţi, cântăreaţa Nick Jonas şi actriţa Priyanka Chopra, fosta candidată la alegerile prezidenţiale din SUA, democrata Hillary Clinton (71 de ani), cofondatoarea The Huffington Post, Arianna Huffington, jucătorul de crichet Sachin Tendulkar şi magnatul oţelului Lakshmi Mittal. Oaspeţii au fost transportaţi la eveniment cu 100 de zboruri charter.

image

Hillary Clinton (mijloc), alături de viitoarea mireasă (stânga) şi mama acesteia (dreapta) FOTO Handout/AFP via Daily Mail

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite