Ce sunt relațiile karmice și cum îți dai seama dacă ți-ai găsit sufletul-pereche

0
Publicat:

Se spune ca în timpul vieții, fiecare dintre noi experimentează cel puțin o astfel de relație. Fără exceptie, aceste relații sunt tumultoase. Implică multă pasiune, dar și momente dificile, în care ești pusă în situații deloc confortabile.

Relațiile karmice implică multă pasiune, dar și suferință FOTO Adevărul
Relațiile karmice implică multă pasiune, dar și suferință FOTO Adevărul

Spre deosebire de relațiile toxice, relațiile karmice te fac să simți ca evoluezi, pe când cea toxică te face să ai parte de agitație și sentimente neplăcute, scrie click.ro

Un prim semn prin care poți să își dai seama dacă te afli într-o relație karmică este codependență. Dacă simți că nu ai altă opțiune decât să-i dedici tot timpul și energia ta, lucrile sunt clare.

De asemenea, dacă ai și senzația că te sufoci în preajma partenerului și că nu te poți relaxa, relația este una karmică. În ciuda acestor neplăceri, nu vrei să-l eliberezi, deși știi că ar trebui.

Citește articolul complet pe click.ro

Sunt lecții de dragoste

O relație karmică este un tip de relație romantică care este adesea instabilă și prezintă o dinamică de putere dezechilibrată. În timp ce relația se simte probabil interesantă și pasională, poate fi la fel de dăunătoare.

"Relațiile karmice sunt lecții de dragoste", explică Bonnie Winston, expert în relații. „Acest tip de relații încearcă să repare rănile și traumele pe care le-am experimentat în această viață sau în trecut. Alegem această persoană pentru a vindeca rana a ceea ce s-a întâmplat în trecut, poate de la părintele sau partenerul predominant."

Pentru a pune capăt unei relații karmice primul pas este înțelegerea faptului că trebuie să lăsați această persoană să plece. "Trebuie să rupi întotdeauna o relație karmică", recunoaște Winston. "Ei nu sunt aici pentru fericirea noastră și nu lucrează niciodată, indiferent de cât de mult efort ai depune. Aceasta în sine este și o lecție de învățat." 

Este esențial să te concentrezi pe fericirea ta pe termen lung și, dacă asta înseamnă să părăsești această persoană, acesta este un sacrificiu pe care trebuie să-l faci. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite